Igorov magični šou u Milanovcu

Igorov magični šou u Milanovcu Foto: Igor mađioničar / Facebook stranica

Igor Trifunov, mađioničar iz Beograda izvešće u utorak, 12. februara 2019. godine u velikoj sali Kulturnog centra svoj magični šou.

Za decu Gornjeg Milanovca Trifunov će tom prilikom predstaviti deo programa iz svoje predstave „Igorov magični šou“. Program će završiti tačkom koju školarci naročito vole – pravljenjem figura od naduvanih balona.

Početak predstave je u 18 sati.

Biografija

Igor Trifunov rođen je 1973. godine u Beogradu. Interesovanje za mađioničarstvo pokazivao je još tokom osnovne škole, a nakon prvog javnog nastupa, koji je Igor imao u novogodišnjem programu 1990. godine na Radio Televiziji Beograd, nastavio je da usavršava svoju karijeru radeći na novim mađioničarskim tačkama zajedno sa doajenom sprskog mađioničarstva Mićom Bugarčićem.

Na III Balkanskom kongresu mađioničara, održanom 2002. godine u Beogradu, osvaja Grand Prix. Usledili su mnogobrojni nastupi u različitim korporacijama, ambasadama, televizijama, kao i gostovanja na mađioničarskim kongresima u zemlji i inostranstvu. Širu popularnost stiče autorskim TV serijalom „Ulična magija“.
Oktobra 2010. godine na VII Balkanskom kongresu u Solunu osvaja Grand Prix sa novom tačkom u kategoriji manipulacije.

Istog meseca premijerno izvodi svoju autorsku predstavu „Igorov magični šou“ u Beogradu. U novembru 2011. godine dobitnik je prve nagrade na Internacionalnom kongresu mađioničara u Mariboru, kojom se kvalifikovao za Svetsko prvenstvo.

Na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012. godine, osvoja prvo mesto. Kao jedini predstavnik Srbije osvoja četvrto mesto na Svetskom prvenstvu mađioničara u Riminiju 2015. u najtežoj oblasti – manipulacija, poznatoj kao ”Kraljica magije”

 

 

gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top