Promocija knjige “Pesma nikad dopevana”

Kulturni centar Gornji Milanovac predstaviće u petak, 17. maja 2019. godine u Modernoj galeriji knjigu “Pesma nikad dopevana” - Glose, soneti, pesme slobodne forme i autopoetički iskazi uz njih, koju je priredio Milivoje Trnavac.

Reč je o četvrtoj knjizi iz edicije “Slovo ljubve” u kojoj su objavljene pesme pristigle na Konkurs za Četvrti festival poezije “Za tebe ljubavi moja”.

Pesme sa Konkursa 2019, koje je Selekciona komisija odabrala za objavljivanje u Zborniku, isčitavao je žiri u sastavu: Milunika Mitrović (Kosjerić), Nebojša Lapčević (Kruševac) i Radovan M. Marinković (Čačak).

Knjga je štampana na oko 240 strana, a autorske tekstove potpisuju: Nikodije Spasić, Milivoje Trnavac, Slavko Vukosavljević...

Tokom promocije autorima najboljih ostvarenja (Ljubomir Vujović, Ljiljana Simić, Darko Stević, Nađa Brankov, Slađana Popović Mandžukić) će biti uručene nagrade i priznanja.

U programu će nastupiti: Milunika Mitrović, član žirija, Radoš Marković, narator, Milan P. Damljanović, recitator, Milivoje Trnavac, priređivač zbornika, kao i drugi pesnici učesnici konkursa

Muzička podrška je Milun Ćojbašić Jezdimirović, a voditelj programa Slađana Bušić

Početak promocije je u 19 sati.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top