Festival 4. dan - Pravo sa mora stižu nam Bora i Riblja čorba

Večeras, 22. aprila, četvrti dan festivala otvoriće Luka i Džengi sa prijateljima, nastupom u 19 časova na Trgu kneza Mihaila. Nakon njih od 20 časova nastupa Terry Lehns iz Norveške, saznajemo od Slobodana Božovića, direktora SWMF.

 

- Večeras milanovačka publika imaće priliku da uživa u nastupu Terry Lehns iz Norveške, u pitanju su vrhunski pevači i veliki broj muzičara koji menjaju instrumente za vreme koncerta, prave specijalni miks koji je zaštitni znak benda. Od 21 čas na gradskom trgu nastupiće legende roka Riblja Čorba. Jedna od najpopularnijih srpskih rok grupa izvešće svoje najveće hitove i napraviti rok spektakl za pamćenje. Specijalni gosti na njihovom koncertu su naši osnovci, hor OŠ "Kralj Aleksandar I", predvođeni Milošem Živkovićem. Zajedno sa Ribljom Čorbom izvešće pesmu "Pogledaj dom svoj anđele" - rekao je za naš portal Božović.

 

 

 

U okviru 10. SERBIA WORLD MUSIC FESTIVALA, dolazi nam THE GENTS iz Podgorice.

- U organizaciji Serbia World Music Festival i Pub-a 1859, zadovoljstvo nam je da ugostimo četvoročlani bend priznatih muzičara, članova simfonijskog orkestra u Podgorici. THE GENTS. Muzika i način na koji je oni izvode, odvešće nas u nove dimenzije zvuka. Dve violine, viola i violončelo večeras izvode nejlepse pesme Stinga, Red hot chili pepersa, Tine Turner, Smaka... I mnogih drugih. Po prvi put kod nas, jedinstveni muzički događaj.  Ko se odluči za tu varijantu može da ih sluša PUB-u 1859 od  21:30h do ponoći - zaključio je Božović

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top