Politika

Vučić izjavio da njegov stariji sin, koji je prisustvovao utakmici Svetskog prvenstva u Rusiji u blizini osuđivanih osoba, nije učinio ništa loše.

Odgovarajući na pitanja novinara u Pančevu, predsednik Srbije je rekao da njegov stariji sin Danilo nije učinio ništa nažao bilo kome i dodao da ima problem da mu objasni zbog čega se protiv njega, kako se izrazio, vodi hajka u pojedinim medijima.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Aktuelni ministar zdravlja Zlatibor Lončar na početku svoje lekarske karijere izdavao je osudjivanom prestupniku Petru Paniću Pani lekarske nalaze koji su mu omogućavali da odlaže sudjenja zbog kojih je jedan od postupaka i zastareo, piše danas Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK).

Kako se navodi na sajtu te organizacije, izveštaji koje je Lončar izdavao Paniću nisu prikazivali njegovo stvarno zdravstveno stanje.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

20. SEDNICA SO GORNJI MILANOVAC

Ni poslednje zasedanje SO nije moglo da prodje bez novih pretnji tužbama, lošim budućim izbornim rezultatima, ali i diskusijom o temama koje su se već više puta čule medju odbornicima.

Kao i nekoliko puta do sada i današnja sednica je počela reklamiranjem povrede poslovnika, koju je, i ovoga puta predočio Boško Milovanović.

- Još jednom apelujem na razum svih vas, da ne radite više ovo što radite od sednice na kojoj ste mene nezakonito i nelegalno smenili, a postavili Lazara Nikolića. Ne razumem vas, jer ste sve mogli da uradite regularno, pošto posedujete većinu u odborničkim klupama. Ovako, ja kao odobrnik, nisam imao kome da podnesem predlog za dopunu dnevnog reda, odnosno, da se na dnevni red stavi rasprava o katastrofalnom nevremenu u pranjanskom kraju - rekao je Milovanović.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Vlada Srbije uvek spremna da razgovara o svim temama sa svima, ali ne pod pritiskom sa ulice, piše beta.rs.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Na današnjoj sednici Opštinskog veća postavljen je zamenik načelnika Opštinske uprave i na tu funkciju postavljen Dejan Veljović, dosadašnji načelnik Odeljenja za urbanizam, komunalno-stambene i imovinsko pravne poslove.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 55
Go to top