Tribina Saveza za Srbiju Gornji Milanovac

ilustracija ilustracija foto:pixabay.com

Savez za Srbiju Gornji Milanovac danas, 10. jula, sa početkom u 19 časova, u Modernoj galeriji Kulturnog centra, organizuje prvu od nekoliko javnih tribina planiranih za ovo leto.

Iz milanovačkog Saveza ističu da je cilj organizovanja tribina notiranje najvećih i za rešavanje prioritetnih problema u raznim sferama života gornjomilanovačke lokalne zajednice, a onda zajedno sa građanima opštine koji će ih posećivati, i relevantnim gostima koji će ih voditi, utvrđivati i predloge za rešavanje tih problema.

Prva tribina će se baviti aktuelnom temom za stanovnike milanovačke opštine i ima naziv "Šta stvarno muči našeg poljoprivrednika?" U saopštenju Savez za Srbiju Gornji Milanovac navode da će okviru ove teme razmatrati i ko i kakve koristi ima od subvencija, šta će biti sa otkupnim cenama ove godine i kako će se sanirati posledice prolećnih poplava i vremenskih nepogoda u našoj opštini?


Gosti uvodničari biće Milovan Jakovljević, malinar iz Ivanjice, potpredsednik Srpskog pokreta Dveri i Snežana Radulović Vratonjić, član Saveta za poljoprivredu Dveri.

Iz Saveza za Srbiju Gornji Milanovac pozivaju sve zainteresovane sugrađane, a naročito poljoprivrednike da prisustvuju i aktivno učestvuju na ovoj tribini.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)
Go to top