Print this page

Jovanović: Ne prodaje se obraz ni za pare, ni za radno mesto

Jovanović: Ne prodaje se obraz ni za pare, ni za radno mesto foto: gminfo.rs

Na poslednjoj sednici milanovačkog parlamenta Boško Radovanović, odbornik Nove Srbije iz Gornjih Branetića, napustio je odborničku grupu "Nova Zelena Srbija" i prešao u redove odborničke grupe "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje". Ovim povodom reagovao je potpredsednik OO Nove Srbije Desimir Jovanović.

- Poslednjom trgovinom mandata i kupovinom odbornika u SO Gornji Milanovac direktno je pogođena Nova Srbija. Smatram da se iza svega krije lična korist i čuvanje fotelja. Niko više ne vodi računa o tome šta je dobro za građane naše opštine, kao i za glasačko telo koje je izašlo na poslednje lokalne izbore i tražilo neke promene. Smatram da su ovakvom kombinacijom vlasti građani zaista dobili mnogo gore nego što su imali pre, a i zbunjeni su, jer su oni kojima su dali svoj glas sada u koaliciji sa onima protiv kojih su do juče bili - rekao je potpredsednik OO Nove Srbije Desimir Jovanović.

Boško Radovanović je napustio odborničku grupu "Nova Zelena Srbija", i kako kaže Jovanović, priklonio se onima koji su ga pre nekoliko meseci otpustili sa posla.

- Boška Radovanovića su pre nekoliko meseci, ljudi kojima se sada priklonio, otpustili sa posla iz PU "Sunce", kao nestručno lice. Sada je, posle samo nekoliko dana od prelaska, zaposlen kao neko veoma stručan u JKP "Gornji Milanovac" - navodi Jovanović i dodaje - Danas je izgleda, najvažnije biti poslušnik milanovačkog odbora Srpske napredne stranke.

-  Rekao bih da građani u našoj opštini očigledno bespotrebno školuju decu u nadi da će dobiti dobro radno mesto. Iz navedenog se vidi da je dovoljno da oni, ili neko njima blizak, bude član i poslušnik OO Srpske napredne stranke i svi problemi su rešeni. Vladajuća većina u milanovačkom parlamentu se bori da što duže ostane na vlasti, pa na sve načine pokušavaju da to i obezbede. Ne zameram im. Ali, zameram "našem" Bošku, jer se lako prodao. Ne prodaje se obraz ni za pare ni za radno mesto. U ime Nove Srbije mu želim srećan put i svu sreću - zaključio je Jovanović.

Podsećamo, prelaskom Boška Radovanovića u većinsku odborničku grupu, raspala se odbornička grupa "Nova Zelena Srbija" koju su činili odbornici Nove Srbije i Zelene Stranke. Inače Radovanović je na poslednjim izborima bio na listi milanovačkih naprednjaka.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)