Još jedno tajno Opštinsko veće

 

Danas 29. decembra, poslednjeg radnog dana u 2017. godini, kako gminfo nezvanično saznaje, u Gornjem Milanovcu je održana sednica Opštinskog veća o čijem održavanju novinari nisu bili obavešteni, a na dnevnom redu našla se samo jedna tačka.

Kontaktirali smo Braka Martinovića iz PR službu kabineta predsednika opštine i pitali da li je sednica Opštinskog veća sa jednom tačkom dnevnog reda održana ili ne. Martinović je obećao da će se javiti našoj redakciji, da će nas "pozvati čim izađe sa sastanka".

Ni nakon sat vremena Martinović se redakciji gminfo portala nije javio i nije odgovorio na pitanje šta to opštinska vlast krije i zbog čega ovakve tajne sednice sada već postaju praksa.

Podsećamo prva sednica Opštinskog veća, koja je bila zatvorena za medije, održana je u ponedeljak 20. februara, nakon koje je predsednik opštine Dejan Kovačević na pitanje novinara "Zašto sednici Opštinskog veća nisu prisustvovali mediji?",  odgovorio da su u pitanju bili tehnički razlozi i da to neće postati praksa.

Druga tajna sednica opštinskog veća, nakon ove izjave, održana je u petak 21. jula.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(8 glasova)
Go to top