Reagovanje OO SNS na saopštenje Povereništva Narodne stranke "Narod je najvažniji"

Povodom saopštenja Povereništva Narodne stranke G. Milanovac, pod naslovom NAROD JE NAJVAŽNIJI objavljenog na našem portalu 11. maja, našoj redakciji iz OO SNS ustiglo je reagovanje na pomenuto saopštenje koje prenosimo u celosti.

SAOPŠTENJE


Obaveštavamo „neobaveštene“, takozvanu Narodnu stranku u Gornjem Milanovcu (bivšu Demokratsku stranku Srbije), da se politika jedne stranke ne može zasnivati na potpunom odsustvu poštenja, na halucinacijama, fantaziranju i bekstvu od stvarnosti, ukoliko ta stranka ima bilo kakve ozbiljne ambicije da funkcioniše u realnom svetu.

Podsećamo Povereništvo Narodne stranke Gornji Milanovac da su problemi koje sada rešava vlast Srpske napredne stranke, nastali upravo kada ste bili Demokratska stranka Srbije i kada ste vršili vlast u Gornjem Milanovcu. Probleme niste rešavali zbog toga što ste bili ili „neobavešteni“ ili ste bili preokupirani privatizacijama u kojima je bez posla ostalo nekoliko hiljada naših sugrađana, baš tih za koje se sada naprasno „borite“. Verujemo da vam je „borba“ za narod teška, naporna, a pre svega iskrena iz fotelja državnih preduzeća i ustanova sa primanjima o kojima taj isti narod može samo da sanja.

Borili ste se i tada kada ste iz ove opštine otišli jureći za što većim funkcijama sa kojih ste upropastili sve čega ste se dotakli. Šta uradiste sa najvećim proizvođačem lekova u Srbiji?

Kada smo kod lekova, obaveštavamo vas da su dugovi Apotekarske ustanove Gornji Milanovac dostigli 60 miliona dinara, nastajali u vreme vaše vlasti, a da ništa niste preduzeli da to zaustavite. Pretpostavljamo da i za to niste bili „obavešteni“, ali ste se sada naprasno setili Beršića, Leušića, Ločevaca, Pranjana, Boljkovaca, Vraćevšnice, Brđana, Ljutovnice i žitelja tih sela.

Srpska napredna stranka je rešila problem Apotekarske ustanove Gornji Milanovac, ali ostaje problem kada ćete vi o tome biti „obavešteni“, a očigledno je da će to potrajati.

Poručujemo politikantima koji se samo bave sejanjem mržnje, podvalama i lažima da će Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima jednako raditi i brinuti se o svakom delu naše lepe opštine, za sve pristojne, vredne, kreativne i poštene građane koji nam zbog postignutih rezultata i daju ogromnu podršku na izborima.

 

 

INFORMATIVNA SLUŽBA
OO SNS GORNjI MILANOVAC

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top