JKP: Posle 18 godina nova cisterna za pijaću vodu

JKP:  Posle 18 godina nova cisterna za pijaću vodu foto:Opština Gornji Milanovac

Vozni park Javnog komunalnog preduzeća „Gornji Milanovac“, od danas u svom sastavu ima i novu cisternu za vodu.

Prema rečima Ivana Lazića, v.d. direktora JKP "Gornji Milanovac" ovo preduzeće u svom vlasništvu ima cisternu koja je stara osamnaest godina, koja nije ispravna i ne može da se koristi kao i da su se sada stvorili uslovi za nabavku nove cisterne za pijaću vodu, navodu se u saopštenju info službe kabineta predsednika opštine.

foto:Opština G. Milanovac

- Sačuvali smo šasiju mercedesa koji je nosio nadgradnju za auto smećar. To smo skinuli, pošto je dotrajalo i na to mesto smo ugradili cisternu nosivosti sedam kubika. Vrednost ovih radova je dva miliona i devetsto šezdeset hiljada dinara i oni su finansirani sredstvima Javnog komunalnog preduzeća - rekao je Lazić.

Direktor je posebno naglasio da je ovim načinom pribavljanja cisterne ušteđen određen novca.
- Nov kamion sa cisternom košta oko osam miliona dinara, mi smo za ove radove izdvojili blizu tri miliona i direktno uštedeli pet miliona dinara - kazao je Lazić. Prema njegvim rečima nova cisterna će služiti za pijaću vodu, kao i za pranje gradskih ulica.

foto:Opština G. Milanovac

Inače, Javno komunalno preduzeće je u prethodnih godinu dana svoj vozni park upotpunilo i sa jednim kamionom kiperom i jednim terenskim vozilom za Službu vodovoda i kanalizacije, kao i jedanim auto – smećarem i jednim teretnim vozilom za efikasniji rad Službe odnošenja smeća.

 

izvor:info služba kabineta predsednika opštine

 

 

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top