U susretu XVII kola Prve lige Srbije, odbojkašice Takovo-Zvezda Heliosa su uz dosta napora savladale u Beogradu ekipu Rode sa 3:1.

Mada se nalaze u donjem delu tabele, mlade odbojkašice Rode su pružile više nego snažan otpor milanovčankama, kojima je ovo bio i 12-ti prvenstveni trijumf u nizu. Ono što je obeležilo susret u Beogradu je veliki broj rezultatskih preokreta.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Od oktobra meseca kada je formiran novi Upravni odbor na čelu sa predsednikom Miloradom Borovnjakom, vizionarima Vladimirom Simićem i Jovanom Lazićem i ostalim članovima Upravnog odbora koji su prvo uveli potpunu finansijsku disciplinu a potom i zadatak da ženska ekipa OK "Takovo Zvezda Helios" se bori za ulazak u Superligu a muška ekipa za ulazak u Prvu ligu.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Međunarodni 10. jubilarni karate turnir A kategorije „Mavaši kup“ održan je nedelju, 18. februara u hali “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu. Na turniru je učestvovalo oko pedeset klubova iz nekoliko zemalja iz okruženja, a KK „Milanovac“ je uzeo učešće sa sedam nastupa u katama. Karatisti „Milanovca“ ostvarili su odličan uspeh, osvojivši šest medalja, dve zlatne, dve srebrne i dve bronzane.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Takmičenje u gimnastici za uzrast od prvog do osmog razreda biće održano u Kraljevu, u subotu, 24. ferbuara. Organizator je takmičenja je Društvo za fizičko vaspitanje "Partizan" iz Kraljeva, a Gimnastički klub "Takovski grm" iz Gornjeg Milanovca na ovom takmičenju će debitovati.

Za prvi zvanični nastup naše gimmnsaticarke se uveliko prirpemaju, a iz kluba poručuju da se nadaju uspehu.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 34
Go to top