Priliku za ovajanje novih bodova odbojkašice Takovo Zvezda Helios-a imaće već u subotu kada počinje drugi deo prvenstva. Milanovčanke će tada ugostiti odličnu ekipu Smedereva, koju su savladale u prvom delu sa 3:2. Utakmica se igra od 16časova u hali Breza, a ulaz je slobodan.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Odbjkašice Takovo Zvezda Helios-a trijumfovale su u XI kolu Prve lige Srbije. Izabranice trenera Milana Miloševića savladale su u Vranju istoimenu ekipu sa 3:2.

Prva dva seta pripala su domaćoj ekipi i činilo se da će Milanovčanke doživeti novi poraz.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Odbojkaši Metalac Takova završili su prvi deo prvenstva bez poraza. Jedanaesti uzastopni trijumf u Prvoj „B“ ligi zabeležili su pred domaćom publikom u subotu kada su sa 3:2 savladali ekipu Užica. Publika u hali Breza prisustvovala je sjajnoj utakmici čiji su akteri bili veoma raspoloženi za igru.

Prva dva seta pripala su gostujućoj ekipi koja je iskoristila greške domaćih u samoj završnici i činilo se da je Metalac Takovo na pragu prvog poraza u sezoni. U trećem setu, nošeni sjajnim navijanjem domaće publike, milanovački odbojkaši su se razbudili, pre svih sjajni Nikola Jestrović koji je proigrao kada je bilo najpotrebnije i priključio se kapitenu Gavriloviću (33 poena) za kojeg gostujuća ekipa nije imala rešenje u napadu.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U nedelju je održan karate turnir "Trofej Obrenovca" u organizaciji KK "Radnički" iz Obrenovca na kome je učešće uzelo oko 300 takmičara iz 40-ak klubova.  KK "Do Kan" je predstavljala devetočlana ekipa koja je uspela da se okiti sa isto toliko madalja, po tri zlatne, srebrne i bronzane.

Najuspešniji su toga dana bili šampioni u svojim kategorijama: Igor Milovanović u katama, kao i Dunja Jovović i Ivan Milovanović u borbama.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 37
Go to top