U revanš susretu baraža za plasman u Superligu, odbojkašice Takovo-Zvezda Heliosa su poražene od ekipe Klek MD Zrenjanin, rezultatom 3:2. Teško je pronaći sve epitete kojima se može opisati borba dva ravnopravna protivnika u nikad ispunjenijoj Brezi. U većem delu susreta publika je na nogama posmatrala i preživljavala svaki odigrani poen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Prvenstvo organizuje Šotokan Karate Savez Srbije, a takmičenje se održava za sve uzrasne kategorije od najmladjih do senioara pa čak i veterana. Karate klub "Takovo" će se na ovom prvenstvu pojaviti sa svojom najboljo ekipom od 9 članova i takmiči će se u ekipnim nastupima u katama i borbama i to u kategorijama nada, kadeta i mladjih senira.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U Kraljevu je u subotu održan atletski višeboj za Atletske škole i pionire na kome su učestvovali i sportisti Ak Takovo koji se svojim odličnim rezultatima priključuju proslavi dana Opštine, saopštavaju iz ovog kluba.

- Osvojene su tri zlatne i dve bronzane medalje, ali je ujedno oboreno i 11 ličnih rekorda, što jasno govori o trudu i radu naših atletičara prethodne zime. Svi naši sportisti su nastupili u novim trenerkama koje su dobili zahvaljujući novoj opštinskoj upravi i opštinskom večniku zaduženom za sport Srdjanu Milićeviću - rekao je Slobodan Miladinović, trener AK TAkovo.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Odbojkaši muškog odbojkaškog kluba „Metalac-Takovo“ su se nakon sve tri pobede u baražu za ulazak u Prvu „B“ ligu plasirali u viši rang.

Pred prepunom halom „Breza“, u petak, subotu i nedelju, odbojkaši su izvojevali pobede nad ekipama „Mladosti“ iz Nove Pazove (3:1),  „Desetke“ iz Niša (3:0) i „Laki Star“ iz Beograda (3:1). Pored našeg kluba, u viši rang se plasirala i favorizovana ekipa „Mladosti“ iz Nove Pazove, pobedama nad ekipom iz Beograda (3:2) i Niša (3:1).

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 44
Go to top