Danas je u Beogradu održan prvi dan Pojedinačnog prvenstva Srbije za mlađe juniore u dvorani. Učestvovala su i naša dva drugara iz AK Takovo, Dositej Obradović, i Denis Hajrudinović.

Doske je u bacanju kugle posle prve tri serije ušao u finale, a ukupno je bio četvrti. Tri puta je obarao lični rekord, a na kraju je završio sa hitcem od 13.28, kuglom og 5 kg (što je za skoro 3 m. više od prošle godine, istom kuglom od 10.50.)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Drugi međunarodni MMA kik boks -K1 turnir održaće se danas, 16. februara  u dvorani "Wai Tai" Sportsko-turističkog centra "Zlatibor," na Zlatiboru. Pokrovitelj turnira je opština Čajetina, organizatori su Athletic Fighting Championship (AFC) i Sportski savez Čajetina.

Na turniru, u kome se sve borbe održavaju u oktagonu po AFC-K1 pravilima, nastupiće najpopularniji borci iz država regiona: Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Među učesnicima su i domaći borci Sreten Božović, Nenad Nešković i Milanovčanin Dragutin Milošević Beli.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Nekadašnji kondicioni trener fudbalera Crvene Zvezde i Real Madrida Srećko Radišić umro je u Gornjem Milanovcu u 88. godini, posle duže bolesti, prenosi b92.

Kako je saopšteno, Radišić je umro u četvrtak uveče. Radišić je rođen u Kraljevini Jugoslaviji 1931. godine i započeo je sportsku karijeru kao atletičar u Gornjem Milanovcu, sa nepunih 18 godina.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Odbojkaši OK „Metalac Takovo“ iz Gornjeg Milanovca u utakmici 17. kola Banka Poštanska štedionica Prve B lige dočekuju OK „Banat“ iz Vršca. Utakmica se igra u sportskoj hali „Breza“ u petak, 15. februara 2019. godine, sa početkom od 19:00 časova.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 42
Go to top