„Tara open 2018“ - Karatisti „Milanovca“ bogatiji za pet medalja

„Tara open 2018“ - Karatisti „Milanovca“ bogatiji za pet medalja foto: KK Milanovac

U Bajinoj Bašti, u subotu (26.maja), održan je internacionalni karate turnir „Tara open 2018“ na kome je učestvovalo oko 450 takmičara iz 48 klubova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije. Karatisti „Milanovca“ osvojili su pet medalja i to tri zlatne i dve srebrne. Za KK „Milanovac“ nastupilo je šest takmičara u disciplini kate. 

- Ovo je bio jedan izuzetno dobar i odlično organizovan turnir, koji je pored domaćih takmčara ugostio i veoma kvalitetne mlađe takmičare iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, pa smo pored takvog kvaliteta konkurencije izuzetno zadovoljni postignutim rezultatom. Ovaj uspešan dan upotpunili smo prelepim izletom na reci Vrelo, jednoj od najkraćih reka na svetu, koja se uliva u Drinu, a u povratku smo obišli i memorijalni kompleks „Kadinjača“ i upoznali se sa veoma važnom istorijskom lokacijom - rekao je Đorđe Petrović, trener KK "Milanovac"


Zlatne medalje su osvojili Petar Petrović (Poletarci 2010. godište i mlađi, apsolutna kategorija), Bogdan Strugarević (poletarci 2009. godište, klasa D) i Mihailo Popović (Muške nade 2006. godište, klasa D).

Srebrne medalje su osvojili Aleksandar Baltovski (Poletarci 2010. godište i mlađi, klasa E) i Đorđe Milojević (Muške nade 2005. godište, klasa E).

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top