Karatisti „Milanovca“ osvojili četiri zlatne medalje

Karatisti „Milanovca“ osvojili četiri zlatne medalje foto:KK Milanovac

U Priboju, je u subotu, u organizaciji KK „Fap“ i Karate saveza uže Srbije, održan 25. Međunarodni memorijalni karate turnir „Kup Dragana Bjelića“. Na turniru je učestvovalo oko 250 takmičara iz 25 klubova iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Karate klub „Milanovac“ učestvovao je sa svoja četiri takmičara u disciplini kate.

Karatisti „Milanovca“ ostvarili su odličan rezultat osvojivši sve četiri zlatne medalje i time stavili pečat na ovu, veoma uspešnu, takmičarsku sezonu.

Zlatnim odličjima su se okitili Ružica Petrović (Poletarke 2010. godište i mlađe, klasa E), koja je u konkurenciji sa čak dve godine starijim takmičarkama ostvarila tri sjajne pobede, Petar Petrović (Poletarci 2010. godište i mlađi, apsolutna kategorija), Jovan Milojević (Pioniri 2008. godište, klasa E) i Đorđe Milojević (Muške nade 2005. godište, klasa E). Ovim takmičenjem završena je takmičarska sezona 2017/18. godine u kojoj je KK „Milanovac“ ostvario veoma zapažene rezultate.

- Ne postoji bolji i lepši način da se završi ova takmičarska sezona. Četiri takmičara – četiri zlatne medalje, pokazatelj su da smo cele godine bili na visini zadatka i kvalitetno radili u klubu. Najvažniji rezultati, svakako, ostvareni su na državnom kupu, prvenstvu države, kao i na Trofejima Srbije i upravo smo kroz ta takmičenja dobili tri reprezentativca iz našeg kluba. Treba još jednom pomenuti neverovatan uspeh koji je ostvaren sa našim kata timom poletaraca, koji su kao najmlađi u konkurenciji osvojili Kup države, kao i državno prvenstvo. Najuspešniji takmičar u pojedinačnoj konkurenciji je Petar Petrović, koji je u ovoj takmičarskoj sezoni osvojio preko trideset zlatnih medalja i postao najmlađi reprezentativac i prvak države u apsolutnoj kategoriji. Nećemo se puno opuštati preko leta, nastavljamo sa treninzima i pripremnim procesom za sledeću sezonu, za koju ćemo samo poželeti da nam bude isto ovoliko uspešna - rekao je Đorđe Petrović, trener KK "Milanovac".

 

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top