Dunja Jovović član reprezentacije Srbije u Umagu

Dunja Jovović član reprezentacije Srbije u Umagu foto: KK Do Kan

DUNJA U DRUŠTVU NAJBOLJIH

Ove nedelje u Hrvatskoj se održava jedan od najboljih karate kampova u Evropi - "Umag 2018" na koji su pozvani samo najbolji takmičari iz velikog broja zemalja. KK "Do Kan" imao je tu čast da dva člana ovog kluba dobije poziv selektora za učešće na ovom prestižnom događaju, a to su Dunja Jovović i Igor Milovanović.

Nažalost, Igor Milovanović zbog privatnih obaveza neće učestvovati, dok će najbolja mlada karatistkinja iz našeg grada Dunja Jovović biti član reprezentacije Srbije u Umagu.

U prvom delu kampa, karate seminare će održati vrhunski stručnjaci u ovom sportu: Predrag Stojadinov, Davide Benetello i Stanislav Horuna za borbe, a Hoang Ngan Nguyen, Luca Valdesi i Antonio Diaz za kate. U drugom delu kampa biće održan "Svetski Kup za mlade" koji je ujedno i jedan od četiri kvalifikaciona turnira za "Olimpijske igre mladih" koje će biti održane u Buenos Airesu.

- Zbog izuzetno loših vremenskih prilika nismo uspeli da odradimo pripreme na željenom nivou, ali se ipak uzdamo i imamo puno poverenje u našu nepokolebljivu borbašicu - šampionku Balkana u borbama iz Istanbula našu Dunjicu - rekao je Dragiša Sretenović, trener KK Do Kan.

 

 

gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(9 glasova)
Go to top