FK Metalac pripreme nastavlja na Zlatiboru

FK Metalac pripreme nastavlja na Zlatiboru foto: FK Metalac

 

Nakon dve nedelje priprema na Metalčevom trening-kompleksu u Gornjem Milanovcu, fudbaleri FK Metalac pripreme nastavljaju na Zlatiboru, gde će provesti narednih 15 dana.

Za sada su zakazane tri kontrolne utakmice. Prva kontrolna utakmica na pripremama na Zlatiboru igraće se danas, 11. jula, sa početkom od 16:30 časova, na terenu pored jezera. Protivnik našim momcima je FK Krupa iz Krupe na Vrbasu, član BH Telecom Premijer lige BiH. Ova utakmica biće dobra provera trenutne forme ekipe, kao i prilika da se igrači dodatno uigraju. Utakmica je otvorena za posetioce. Ulaz je slobodan.

U utorak 17. jula očekuje nas duel protiv "Iskre" iz Danilovgrada, dok je za 20. jul zakazan duel sa ekipom FK "Zlatibor" iz Čajetine.

 

Na put su krenuli sledeći igrači: 

Golmani: Ivan Kostić, Milan Jelovac, Janko Langura
Odbrana: Bojan Mijailović, Petar Pavlović, Dejan Koraksić, Nemanja Jovičić, Boris Milekić, Marko Vranjanin, Bojan Gočanin
Igrači sredine terena: Marko Anđić, Aleksandar Ivanović, Stefan Vukadin, Bojan Maksimović, Vladimir Petrović, Branislav Tomić, Nikola Čumić, Ersan Rovčanin, Nikola Grbović, Nemanja Vukmanović
Napadači: Miroslav Lečić, Stefan Ilić, Stefan Radojičić.

Pored trenera Aleksandra Janjića i sportskog direktora Bojana Leontijevića, u stručnom štabu su i pomoćnici Milan Simeunović i Goran Luković, trener golmana Rade Mijailović, kao i fizioterapeut Mirko Miljanović.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top