"Trofej Beograda" - Do Kan bogatiji za 6 medalja

"Trofej Beograda" - Do Kan bogatiji za 6 medalja foto: KK Do Kan

Tokom vikenda u Beogradu je održan internacionalni karate turnir "Trofej Beograda" na kojem je u dva dana učestvovalo oko 1000 takmičara iz 11 zemalja.

Prvog dana turnira takmičili su se kadeti, juniori i seniori, a KK "Do Kan" predstavljali su Stefan Uzunović (kadeti -57kg), Pavle Kovačević (kadeti -63kg) i Ivan MIlovanović (juniori -61kg). Zbog lakše povrede nije nastupao Vuk Sretenović (kadeti -63kg).

Najuspešniji je bio Uzunović koji se posle sjajnih mečeva u žestokoj konkurenciji dokopao bronzane medalje, a ostali takmičari nisu uspeli da ostvare ozbiljniji rezultat.

Drugi dan turnira bio je izuzetno uspešan za ekipu iz našeg grada. Naime, od šest takmičara koliko je nastupalo u brojnoj konkurenciji, svi su uspeli da se domognu pobedničkog postolja.

Zlatne medalje osvojili su: Dunja Jovović (pionirke -40kg) i Veljko Petrović (nade -50kg) u borbama kao i Nikola Jelić u katama za muške nade (C klasa). Srebrnu medalju je osvojio Igor Milovanović u kategoriji nada (apsolutni nivo) u katama, dok su se bronzanim odličjem okitili Ognjen Sretenović (pioniri borbe -45kg) i Tara Grbović (nade kate C klasa).

Bila su ovo odlični nastupi koji pokazuju visok nivo forme uoči veoma važnih takmičenja koja nas očekuju sledećeg vikenda u Čačku, a to su Prvenstvo regiona za starije i Kup regiona za mlađe uzrasne kategorije.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top