Balkansko prvenstvo u karateu

Balkansko prvenstvo u karateu foto: KK Do Kan

Na upravo završenom Balkanskom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore koje je održano u Dubrovniku učestvovalo je 12 reprezentacija sa ukupno blizu 1000 takmičara. Za reprezentaciju Srbije u pojedinačnoj konkurenciji u borbama za kadete -58kg nastupao je i Stefan Uzunović, član KK Do Kan, koji je na svom debiju imao zapažene nastupe.

foto: KK Do Kan

U prvom meču je pobedio reprezentativca Kipra, a u drugom je do pred sam kraj meča imao veliku priliku da trijumfuje, no iskusniji slovenački reprezentativac je ipak odneo pobedu i tako nastavio takmičenje. Stefan je svojim nastupima zadovoljio trenere reprezentacije Srbije i najavio da se na njega u narednom periodu može itekako računati.

- Na našu veliku žalost, drugi reprezentativac iz ovog kluba, Pavle Kovačević zbog iznenadnih zdravstvenih problema nije mogao da putuje sa reprezentacijom na ovo prvenstvo, a svakako bi trebalo naglasiti da je bio jedan od favorita za medalju u svojoj kategoriji. Celo prvenstvo je proteklo u najboljem redu zahvaljujući izuzetno dobroj organizaciji i predusretljivim domaćinima iz jednog od najlepših gradova na Jadranu - rekao je Dragiša Sretenović, trener KK Do Kan.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top