Trijumf za kraj prvog dela prvenstva

Trijumf za kraj prvog dela prvenstva foto: OK Takovo Zvezda Helios

Odbjkašice Takovo Zvezda Helios-a trijumfovale su u XI kolu Prve lige Srbije. Izabranice trenera Milana Miloševića savladale su u Vranju istoimenu ekipu sa 3:2.

Prva dva seta pripala su domaćoj ekipi i činilo se da će Milanovčanke doživeti novi poraz.

Kada su bile u gotovo mat poziciji, u milanovačkim odbojkašicama probudio se inat i počele su da igraju onako kako se od njih i očekuje. Uspele su najpre da smanje prednost domaće ekipe na 2:1, potom izjenače i na kraju trijumfuju sa 3:2. Želja za pobedom nadjačala je sve probleme sa kojima se, zbog povreda, ovaj mladi tim susreće.

Kapiten Ana Popović, koja je bila prinuđena da igra na poziciji korektora, pružila je sjajnu partiju. Njena borbenost na terenu prenela se i na ostale igračice, a posebno raduje dobra igra mlade Anite Kovačević. Sve pohvale zaslužuju i Ivana Petrović, Jana Andrić i Bojana Gočanin, ali i mlade Anđela Mijatović, Dragana Stanić i Kristina Ivković kojima je ovo prva sezona u seniorskoj konkurenciji.

Posle dosta uspona i padova u igri, odbojkašice Takovo Zvezda Helios-a završile su prvi deo prvenstva na sedmom mestu sa 17 osvojenih bodova.

Priliku za ovajanje novih bodova imaće već u subotu kada počinje drugi deo prvenstva. Milanovčanke će tada ugostiti odličnu ekipu Smedereva, koju su savladale u prvom delu sa 3:2. Utakmica se igra od 20h u hali Breza a ulaz je slobodan.

 

U. Petrović gminfo.rs

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top