Počeo „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“

Počeo „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“ foto: Hala "Breza"

Sinoć je u sportskoj hali „Breza“, u Gornje Milanovcu, počeo jubilarni deseti „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“, čiji je pokrovitelј opština Gornji Milanovac.

Prvog dana turnira na programu su bile 4 utakmice – po dve u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Turnir su otvorile ekipe „Familija“ i „Tehno Car“. Već od početka susreta mogao se naslutiti pobednik ovog duela. „Familija“ je od samog početka utakmice kontrolisala igru i rezultat i na kraju zasluženo slavila rezultatom 5:2 (poluvreme 3:0).

Drugi meč u juniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Kumovi“ i „Proting“. Sigurnom igrom „Kumovi“ su došli do ubedlјive pobede rezultatom 8:2 (poluvreme 5:1).

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigran je između jednog od glavnih favorita za osvajanje turnira, ekipe „Panekspres“ i „Blue Bulls“. Posle prvih 20 minuta bilo je jasno da će „Panekspres“ zabeležiti ubedlјivu pobedu u ovom duelu. Utakmica je završena rezultatom 7:2 (poluvreme 6:0).

Najuzbudlјiviji duel prvog dana turnira viđen je u odmeravanju snaga ekipa „Gruža Transport“ i „GM Racing Team“. Nakon velike borbe u prvom poluvremenu na predah se otišlo pri rezultatu 2:2. U nastavku je „domaćin“ bio za nijansu bolјi protivnik i slavio rezultatom 3:2.

 

 

 

sportskahalabreza.com

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top