Ekipa „Panekspres“ osvojila prvo mesto i „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“

Ekipa „Panekspres“ osvojila prvo mesto i „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“ foto: sportkahalabreza.com

Utakmicama za 3. mesto u kategoriji juniora i seniora, kao i finalnim duelima u svim kategorijama završen je 10. turnir u futsalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“. Turnir se od 13. do 26. decembra 2018. godine igrao u sportskoj hali „Breza“ pod pokroviteljstvom opštine Gornji Milanovac.

Organizatori turnira bili su Ustanova „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac i Futsal klub „Metalac Kolorado“, a medijski pokrovitelji „GM Info“, „Takovske novine“ i Regionalna televizija „Telemark“.

U prvoj utakmici završne večeri, u borbi za 3. mesto u kategoriji juniora, snage su odmerile ekipe „Young Boys“ i „IIS Materijal Handling“. „Gosti“ su odigrali odličan meč i zabeležili ubedljivu pobedu rezultatom 2:8 (poluvreme 1:2).

U utakmici za 3. mesto kod seniora sastale su se ekipe „Pečat“ i „Vrbava“. Veoma uzbudljiv i interesantan duel pripao je ekipi „Vrbave“, koja je slavila rezultatom 1:3, iako je u prvom poluvremenu prikazana potpuno ravnopravna igra (1:1).

Seriju finalnih duela otvorili su pioniri. U duelu ekipa „Metalac 2005“ i „CZGM“ bolji protivnik bila je ekipa „Metalac 2005“, koja je po drugi put na turniru savladala „CZGM“. Ovoga puta rezultat je bio 4:2 (poluvreme 1:1).

Ovom pobedom ekipa „Metalac 2005“ je osvojila 1. mesto na turniru. Drugu poziciju zauzela je ekipa „CZGM“, dok je treće mesto pripalo „Milenijumu“.

Za najboljeg igrača u pionirskoj konkurenciji proglašen je Ognjen Mimović (CZGM), najbolji golman je Veljko Petrović (Metalac), a najbolji strelac je Nemanja Nedeljković (Milenijum).

Finalni meč u juniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Kumovi“ i „Familija“. Posle izjednačenog prvog poluvremena (2:2), „Kumovi“ znatno boljom igrom uspevaju da dođu do velike prednosti i meč reše u svoju korist rezultatom 6:3.

„Kumovi“ su osvojili prvo mesto, ekipa „Familija“ drugo, dok je ekipa „IIS Materijal Handling“ zauzela treće mesto.

Za najboljeg igrača u kategoriji juniora proglašen je Jovan Urošević (Kumovi). Najbolji golman je Vladan Koljajić (Kumovi), a najbolji strelac Lazar Urošević (Young Boys).

Veliko finale u seniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Gruža Transport“ i „Panekspres“. Repriza prošlogodišnjeg finala pripala je ekipi „Panekspres“ koja je furioznom igrom došla do ubedljive pobede rezultatom 8:1 (poluvreme 5:0).

Ekipa „Panekspres“ osvojila je prvo mesto i „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“. „Gruži Transport“ pripalo je drugo mesto, dok je ekipa „Vrbave“ osvojila treće mesto.

Za najboljeg igrača proglašen je Darko Stojković (Panekspres). Najbolji golman je Đorđe Lišanin (Panekspres), a najbolji strelac Nemanja Vukašinović (Panekspres). Za najperspektivnijeg mladog igrača proglašen je Goran Savić (Gruža Transport).

Detaljnije OVDE

izvor:sportksahalabreza.com

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top