Andrej Polomac pozvan u kadetsku reprezentaciju

Andrej Polomac Andrej Polomac foto: OK Metalac Takovo

Odbojkaški klub Metalac Takovo dobio je veliko priznanje krajem prošle godine. Naime, najmlađi prvotimac milanovačkog kluba, petnaestogodišnji Andrej Polomac, pozvan je na pripreme kadetske reprezentacije Srbije za Međunarodni turnir koji će se održati u Sankt Peterburgu u Rusiji od 23. do 26. janura 2019. godine.

Andrej Polomac, svojim nesvakidašnjim talentom, koji je već iskazao u prvenstvenim utakmicama seniorskog tima iz našeg grada, predstavlja budućnost ne samo milanovačke već i srpske odbojke. To su prepoznali i ljudi iz Odbokaškog saveza Srbije, koji su Andreja pozvali u kadetsku reprezentaciju, iako je po godinama još uvek pionir.

Pauzu u prvenstvu od mesec dana odbojkašice i odbojkaši Takova iskoristili su da se što bolje pripreme za nastavak šampionata. Odbojkašice Takovo Zvezda Helios-a prvenstvenu trku u Prvoj ligi Srbije nastavljaju 19. januara, a odbojkaši Metalac Takova u prvoj utakmici u novoj godini, koja je odigrana u vidu priprema za nastavak prvenstva, savladali su u Ljigu superligaša, ekipu Spartaka sa 3:2 . Takmičenje u Prvoj „B“ ligi za odbojkaše nastavlja se 2. februara.

 

U. Petrović gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top