Futsal: Prjateljski duel SRBIJA - ŠPANIJA

Gornji Milanovac i sportska hala „Breza“ biće domaćini futsal reprezentacijama Srbije i Španije u prijateljskoj utakmici za igrače do 19 godina.

U utorak 15. janura očekuje nas pravi futsal spektakl u našem gradu, duel između Srbije i Španije U19. Ova generacija Španaca jedna je od najboljih futsal selekcija sveta u ovom godištu. Utakmica se igra u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 19 časova.

Za reprezentaciju Srbije nastupiće četiri igrača iz našeg grada, među kojima je i Vladan Koljajić, trenutno golman futsal kluba “Metalac Kolorado”. Trenutno, jer u predstojećem zimskom roku, Vladan prelazi u redove šampiona Srbije, ekipu “Ekonomac”. Iskoristili smo priliku da Vladanu postavimo par pitanja.

Vladan Koljajić, foto:fkmetalac.rs

Ko je po vama najbolji srpski futsal golman?
“Najbolji srpski golman je Miodrag Aksentijević, čovek koji mi je uzor. Njegova energija i njegova drskost su neverovatne, a branjenje na veoma zavidnom nivou.”

A ko je najbolji na svetu?
“Najbolji svetski golman… pa možda Hezus Herero. Izuzetna brzina i tehnička obučenost, poštuje svaki segment pravilnog branjenja.”

Poznato je da si majstor za penale sa 10m. U čemu je tajna?

“Kada bih vam rekao to više ne bi bila tajna. Znam da ovaj sajt ima dosta pratilaca, među kojima su i igrači iz drugih klubova, pa bih samim tim bio bez šansi da odbranim penal ako protivnik zna kako mi to polazi za rukom.”

Meč se igra u utorak, 15. januara 2019. godine, sa početkom od 19:00 časova. Ulaz je besplatan uz ulaznice koje se mogu dobiti preko Futsal kluba „Metalac Kolorado“ i Ustanove „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac.

Broj ulaznica je ograničen.

 

izvor: fkmetalac.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top