Uzunović putuje na Evropsko prvenstvo u Dansku

Stefan Uzunović, član KK Do Kan Stefan Uzunović, član KK Do Kan foto: KK "Do Kan"

Milanovčanin Stefan Uzunović, član KK Do Kan, danas će krenuti put Alborga u Danskoj, na Evropsko prvenstvo u karateu.

Po prvi put će naš grad, u dugoj istoriji karate sporta, imati predstavnika na ovako velikom takmičenju pod zastavom reprezentacije Srbije.

- Stefan je poziv selektora zaslužio postizanjem vrhunskih rezultata na zvaničnim takmičenjima Karate Federacije Srbije tokom 2018. godine. Bio je učesnik Balkanskog prvenstva u Dubrovniku krajem protekle godine kao i učesnik kampova kvalitetnih sportista na Tari i u Kragujevcu -  rekao je Dragiša Sretenović, trener KK "Do Kan"

Prema njegovim rečima zbog velikih troškova oko odlaska na ovo prvenstvo, Srefanovo učešće je bilo pod znakom pitanja, ali zahvaljujući donacijama ljudi koji su prepoznali kvalitet ovog sportiste, ipak su uspeli da obezbede neophodna sredstva.

- Ovom prilikom želimo da izrazimo veliku zahvalnost, prvenstveno, Opštini Gornji Milanovac na čelu sa predsednikom Dejanom Kovačevićem, kao i privatnim firmama: SZTR "Color Centar", "Stop plam 2006" d.o.o., "Paunović 032 GM" d.o.o., "Air Turs", "Šampinjoni treid" d.o.o., "Kumovi" d.o.o., "Lika" d.o.o., "Auto Grujić GP" i "Pet plus Mont" na finansijskoj podršci koju su nesebično pružili - istakao je Sretenović.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)
Go to top