Skupština FK “Takovo” - PUNOM PAROM U SRPSKU LIGU

Skupština FK “Takovo” - PUNOM PAROM U SRPSKU LIGU foto:gminfo.rs

U petak je održana godišnja skupština Fudbalskog kluba “Takovo”, a tom prilikom su i predstavljena pojačanja za drugi deo sezone, koji kreće u nedelju.

Takovo je sinoć nakon skupštine potpisalo sa tri najbolja igrača iz mlađih selekcija prve sponzorske ugovore.

Predsednik “Takova”, Vladimir Simić je, pre svega, hteo da podseti na prošlogodišnju sezonu, kada je klubu iz Gornjeg Milanovca za dlaku izmaklo prvo mesto u “Zapadno-Moravskoj” ligi i plasman u Srpsku ligu, što je ove godine, kako je rečeno, prioritet kluba.

- Ne pamti se, u istoriji zonskog stepena takmičenja da neko ko je, kao mi prošle godine, imao samo jedan poraz tokom sezone, na kraju završio na drugom mestu. “Takovu” je mesto u, najmanje, trećem rangu takmičenja, što ćemo, nadam se, ovog proleća i ostvariti. Podsećam da je klub pre nekoliko godina bio u velikim problemima, ali, mislimo da su dani pred nama obojeni optimizmom. Takodje, želeo bih da istaknem dobar rad našeg koordinatora mladih selekcija tj trenera kadeta, koju predvodi Dragan Mirković, a kao rezultat tog rada je podatak da smo potpisali stipendijske ugovore sa trojicom naših omladinaca, koje vidimo, pored ostalih sjajnih igrača iz tog pogona, kao budućnost kluba. Njihova stipendija je više simbolična, ali će im, kao podstrek, poslužiti u dokazivanju i predstavljanju publici u narednom periodu - istakao je Simić.

Takovo sinoć, nakon skupštine, potpisalo sa tri najbolja igrača iz mlađih selekcija prve sponzorske ugovore, foto:gminfo.rs

Trener “Takova”, Miloš Bošković, istakao je zahvalnost rukovodstvu na uloženom trudu oko angažovanja adekvatnih pojačanja i obezbedjivanja svih ostalih uslova.

Trener “Takova”, Miloš Bošković, foto:gminfo.rs

- Moram da istaknem da se retko dešava da jedan trener u jednom prelaznom roku dobije sve ono što želi, odnosno, ono što mu je potrebno, a upravo to se desilo meni. Zbog svega toga, ali i svega onoga što rade svakodnevno, ja, igrači, kao i svi ljubitelji našeg kluba duguju veliku zahvalnost sadašnjoj upravi. Zbog toga smo u obavezi da na terenu opravdamo svo poverenje, sredstva i ostale resurse koji su uloženi u ovaj tim, i da na kraju prvenstva ostvarimo ambicije, odnosno, da se plasiramo u viši rang takmičenja - istakao je popularni “Bokeš”.

Predsednik Simić je želeo i da se pohvali pojačanjima, kao i da poželi dalju sreću u radu onima koji su ove zime napustili “Takovo”.

- Moram da istaknem da smo doveli dva sjajna igrača, koji su u dresu komšijskog “Metalca” stekli veliko Superligaško iskustvo, a to su Ivanović i Simović, dok je, iz istog kluba, u naše redove stigao i perspektivni Radojičić, koji tek treba da javnosti predoči sve one lepe reči koje stručnjaci imaju o njemu. Takodje, moram da istaknem i novajliju iz Kraljeva, Šekularca, koji je stigao iz “Sloge”, a koji nas je osovjio pristupom obavezama, ponašanjem, ali i svojom umešnošću na zelenom tepihu - istakao je predsednik “Takova”, Vladimir Simić.

foto:gminfo.rs

“Takovo” se, inače, nalazi na prvom mestu na tabeli, a u prvom prolećnom kolu gostuje ekipi “Prijevora”, u nedelju, od 14 sati i 30 minuta.

 

G. Trifunović, gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)
Go to top