Strelci "Škepe" po ko zna koji put potvrdili apsolutnu dominaciju u regionu

Strelci "Škepe" po ko zna koji put potvrdili apsolutnu dominaciju u regionu foto: SD "Dragan Jevtić Škepo"

U organizaciji streljačke družine "Valjevo 1880" iz Valjeva i Streljačkog saveza Zapadne Srbije juče je održano prvenstvo regiona zapadne Srbije serijskom vazdušnom puškom B nacionalnog programa uz učešće preko 200 strelaca u tri kategorije. Ovo je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo države serijskom vazdušnom puškom na kojem su učešće uzeli strelci 'Škepe, i ponovo po ko zna koji put potvrdili svoju apsolutnu dominaciju u regionu.

U kategoriji pionira i pionirki najmlađi strelci "Škepe", uzeli su jedno srebro i dve bronze u pojedinačnoj konkurenciji i jedno srebro i bronzu u ekipnoj konkurenciji.

Pojedinačno srebro za Davida Aćimovića i bronza za Marka Žižovića kao i bronza za Anđelu Stevanović. Ekipno dečaci: srebro u sastavu Žižović Marko, Agović Stefan i Marjanović Bogdan i ekipno devojčice bronzu u sastavu: Anđela Stevanović, Nikolina Tomašević i Una Minić!

U konkurenciji juniora i juniorki pojedinačno jedno zlato i jedna bronza, i ekipno srebro i bronza.

Zlato za Iliju Novovića i bronza za Emiliju Ponjavić, dok su dečaci ekipno uzeli srebro u sastavu Ilija Novović, David Milivojević i Dimitrije Drinjaković, a devojčice bronzu ekipno u sastavu: Emilija Ponjavić, Ana Jovanović i Anastasija Radulović.

Da sve bude u znaku "Škepe" pobrinuli su se i seniori sa jednom zlatnom i srebrnom u pojedinačnoj, i zlatnom medaljom u ekipnoj konkurenciji.

Zlatnu i srebrnu medalju osvojili su braća Predrag i Srđan Simović, a zlatnu ekipnu medalju ekipa u sastavu: Ilija Novović, Predrag i Srđan Simović i tako zaokružili više nego uspešan nastup u Valjevu, i svoje kvalifikovanje na završni turnir prvenstva Srbije gde titulu prvaka države brani junior Ilija Novović i vice šampiona u seniorskoj konkurenciji Predrag Simović.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top