Metalac Kolorado ispustio pobedu

Metalac Kolorado ispustio pobedu foto:fkmetalac.rs

Metalac Kolorado – Ekonomist 5:5 (3:3) / 5:7 pp

Rovovska borba u sportskoj hali “Breza”, meč za one sa jakim živcima. Metalac Kolorado je bio nadomak cilja, ali nije imao snage i sportske sreće da taj cilj i ostvari.

Dobro su se borili igrači Metalac Kolorada protiv drugoligaša Ekonomista, ali na kraju gosti iz Beograda odlaze zadovoljni. Nedostajalo je koncetracije mladim Milanovčanima u odsudnim trenucima kada se meč lomio, dok su se gosti iz Beograda na iskustvo i “sportsku drskost” vratili u meč u prelomnim momentima i na kraju slavili posle produžetaka.

Drugi meč igra se u Beogradu sledećeg vikenda, a pred trenerom Vuksanovićem je težak zadatak, da “podigne” ekipu, posle ovakvog poraza.

Tvrda i teška, rezultatski izuzetno važna utakmica. Gosti iz Beograda su se konstantno branili i svoju priliku tražili iz kontranapada. Tome je doprineo i Metalac Kolorado koji je visokim presingom zatvarao goste na svoju polovinu.

Druga utakmica baraža će se igrati između 10. i 13. maja, u zavisnosti od dogovora dve ekipe.

Strelci: Arsenijević 8′, Cvetković 10′, Nikolić 17′, Urošević 23′, Vukašinović 31′ (Metalac Kolorado), Stojković 9′, Šmrkić 9′, 11′, Jovović 35′, 37′, 47′, (autogol) Petrović 49′ (Ekonomist)

Metalac Kolorado: Milenković, Milanković, Rosić, Urošević, Petrović J, Topalović, Petrović P, Đorđević, Jeremić, Arsenijević, Cvetković, Nikolić, Bulatović, Vukašinović

Ekonomist: Grujić, Mihić, Simčević, Stojković, Veličković, Knežević, Šmrkić, Jovović, Čobanović, Jordanović, Pantelić, Vidaković

 

Detaljniji izveštaj OVDE

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top