Dva odličja za Anu Jovanović na prvenstvu Srbije

Dva odličja za Anu Jovanović na prvenstvu Srbije foto: SD "Dragan Jevtić Škepo"

Na prvenstvu Srbije serijskom vazdušnom puškom, održanom proteklog vikenda u Valjevu, sa preko 500 učesnika i 30 ekipa, SD “Dragan Jevtić Škepo” zauzela je ekipno drugo mesto, u kategoriji juniora (Ilija Novović, Dimitrije Drinjaković i David Milivojević) i drugo mesto u kategoriji juniorki u sastavu: Ana Jovanović, Emilija Ponjavić i Anastasija Radulović, kao i treće mesto u kategoriji seniorki u istom sastavu.

Najbolji pojedinčani rezultat među Milanovčanima imala je Ana Jovanović koja je zauzela drugo mesto u kategoriji juniorki sa 366 kruga. Mora se napomenuti da je imala identičan broj krugova kao prvoplasirana ali zbog lošije zadnje serije ispustila je zlato.

Takodje u seniorskoj kategoriji zauzela je treće pojedinačno mesto. Perspektivni pioniri i pionirke družine nisu se domogli odličja, ali su borbenošću pokazali da je budućnost družine i njih samih zagarantovana.

Takmičarska sezona se nastavlja na drugom kolu kupa Srbije trostav 3x20 gde ce učestvovati ekipa kadetkinja u sastavu Emilija Ponjavić, Ana Jovanović i Anastasija Radulović, kao i David Milivojević u pojedinačnoj konkurenciji.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top