Srebro za Gornji Milanovac i novi bodovi

Srebro za Gornji Milanovac i novi bodovi foto: RK Omladinac

U okviru 20. kola Prve lige Zapad za seniore, domaći rukometaši ugostili su za vikend komšijsku ekipu RK Mladost iz Čačka.  Zanimljiva utakmica, dobro poznatih rivala završena je u korist domaće ekipe rezultatom 26-22. Sve čestitike gostujućoj ekipi na fer igri i svemu prikazanom.

Dečaci iz mlađih kategorija RK „Omladinca“ ove sedmice bili su oslobođeni jednog dela klupskih obaveza zbog učešća u finalnom turniru školskog državnog prvenstva Srbije za osnovne škole.

foto: OŠ "Momčilo Nastasijević"

Naime, dečaci iz mlađih kategorija ovog kluba osvojili su drugo mesto na republičkom takmičenju na finalnom turniru u sportkom kampu „Karataš“ kod Kladova. Veći deo ekipe ovih dečaka pohađa nastavu u OŠ „Momčilo Nastasijević“ i pored klupskih obaveza, treninga, nastupa i turnira, ponosno brani boje i svoje školske ekipe. 

foto: OŠ "Momčilo Nastasijević"

foto: OŠ "Momčilo Nastasijević"

Rukometni klub Omladinac, još od ranije ima sjajnu saradnju sa ovom školom, čiji su nastavnici na vreme uvideli potencijal i talenat svojih učenika i lepotu rukometnog sporta i nesebično od samog početka pružili punu podršku, pre svega svojoj deci, a onda i osoblju kluba.

- Sjajan rezultat za rukometnu ekipu OŠ „Momčilo Nastasijević“ i sve čestitike svima koji su učestvovali u ovom lepom i uspešnom „putovanju“. Na finalnom turniru u sportkom kampu „Karataš“ kod Kladova, savladane su ekipe iz Vranja, Zubinog Potoka, Smederava, a u finalnom meču ekipa Temerina imala je više koncentracije, umeća i sreće od domaće ekipe. Prošle godine bronza, a ove godine, još bolji rezultat! Srebrna medalja na državnom prvenstvu osnovnih škola! Sve čestitike i veliko hvala šampioni - poručuju iz RK Omladinac.

 

 

M. Marić, gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top