Podignut pehar za najuspešniji klub pred domaćom publikom

Podignut pehar za najuspešniji klub pred domaćom publikom foto: KK Milanovac

U našem gradu, u subotu, je održan karate turnir „Trofej Gornji Milanovac“ na kome je učestvovalo oko 250 takmičara iz 30 klubova. Karate klub „Milanovac“ na ovom turniru nastupio je sa svojih 15 takmičara u 23 kategorije u katama i borbama.

Nošeni na krilima velikog broja domaćih navijača karatisti „Milanovca“ ostvarili su odličan uspeh, osvojivši ukupno 20 medalja i to 15 zlatnih, 2 srebrne i 3 bronzane, što je ovaj klub dovelo na prvo mesto u ukupnom plasmanu.

foto: KK Milanovac

- Ne postoji lepši način da se ova izuzetno uspešna takmičarska sezona privede kraju od toga da se u našem gradu pred našom publikom ostvari ovakav uspeh i podigne pobednički pehar za prvo mesto na turniru. Narednog vikenda gostujemo na turniru u Vrnjačkoj Banji, a nakon toga već pravimo planove za narednu sezonu i polako počinjemo sa bazičnim pripremama - rekao je Đorđe Petrović, trener KK "Milanovac"

Pored pehara za najuspešniji klub na takmičenju, titulu najboljeg mladog takmičara na turniru poneo je Petar Petrović. On je pored pehara nagrađen i poklonom od strane organizatora turnira povodom osvajanja zlatne medalje na nedavno održanom Prvenstvu Balkana u Banjaluci.

foto: KK Milanovac

Osvajači zlatnih medalja u katama su: Ružica Petrović u D klasi i apsolutnoj kategoriji, Petar Petrović u D klasi i apsolutnoj kategoriji, Petar Banović u D klasi, Jelisaveta Ponjavić u E klasi, Andrija Tešić u E klasi, Mihailo Simović u E klasi, David Pavlović u D klasi, Mihailo Popović u D klasi i kata tim poletaraca u sastavu Ružica Petrović, Petar Petrović i Nemanja Milinković. Zlatne medalje u borbama su osvojili Bogdan Strugarević, Mihailo Simović, Mihailo Popović, kao i tim muških nada u sastavu David Pavlović, Mihailo Simović i Mihailo Popović.

Srebrne medalje su: osvojili Nemanja Milinković u D klasi u katama i Petar Banović u borbama.

Bronze su osvojili: Nikola Ljujić i Pavle Kovačević u E klasi u katama, kao i David Pavlović u borbama.

 

 

gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top