Novi strateg FK Takovo

Fudbalski klub Takovo iz Gornjeg Milanovca juče je zvanično imenovao novog šefa stručnog štaba Ljubišu Dmitrovića, iskusnog trenera sa profesionalnom licencom.

Dmitrović je u dosadašnjoj karijeri trenirao FK Borac, FK Mladost Lučani, FK Jedinstvo Bijelo Polje, a u poslednje vreme trenirao je i u nemačkom četvrtoligašu.

Novi trener FK Takovo je, u prisustvu čelnika kluba, promovisan kao budući strateg našeg najstarijeg fudbalskog kolektiva koji je ove godine ušao u viši rang takmičenja - u Srpsku ligu Zapad.

- Posle odličnih rezultata u prethodnoj sezoni na čelu sa, sad već bivšim trenerom, Milošem Boškovićem, svesrdno mu se zahvaljujemo na ostvarenim rezultatima, iskrenom zalaganju i i odanošću FK Takovu u prethodnih godinu  i po dana - rekao je Vladimir Simić, predsednik FK Takovo.

Prema rečima sportskog direktora Srećka Tolića, šefa stručnog štaba u narednom periodu očekuje nimalo lak zadatak, ali uz veliku podršku ljudi iz kluba sigurno će nastaviti ka zacrtanom cilju, a to je da se Takovo ostvari kao stabilan srpskoligaš.

Novi šef stručnog štaba Ljubiša Dmitrović je rekao da vođenje prvog tima FK Takovo je velika obaveza i odgovornost, ali i veliko zadovoljstvo. 

- Volim ovo što radim i ne plašim se izazova. Siguran sam da ćemo u narednom periodu napraviti dobar posao - kazao je Dmitrović.

Datum početka priprema, i predstavljanje novih pojačanja planiran je za početak jula, u zavisnosti od tačnog datuma početka novog prvenstva.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(10 glasova)
Go to top