Milanovčanka Magdalena Kurčubić na reprezentativnom okupljanju

Milanovčanka Magdalena Kurčubić na reprezentativnom okupljanju foto: OK „Takovo-Zvezda Helios“

Magdalena Kurčubić u sportskom kampu "Karataš"

U Karatašu, nadomak Kladova, u Sportskom kampu Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, od 4. do 14. jula traje smena mladih odbojkašica "Karataš 2019“.  U ovom kampu odbojku treniraju perspektivne devojčice rođene 2005. i mlađe, a među njima je i buduća nada milanovačke ženske odbojke, Magdalna Kurćubić, članica OK „Takovo-Zvezda Helios“.

- Na nedavno održanom testiranju za pionirsku reprezentaciju Srbije, u Čačku, učestvovao je veliki broj devojčica iz našeg regiona, a među njma i pionirka iz OK „Takovo-Zvezda Helios“. Tom prilikom naša odbojkašica Magdalna Kurčubić (2005.) dobila je poziv da učestvuje u ovom sportskom kampu u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije. Sam poziv predstavlja veliku čast za Magdalenu i sam klub, ali i nagradu za dosadašnji trud koji su Magdalena, njena porodica i treneri uložili - kažu u OK "Takovo Zvezda Helios".

Iz ovog kluba ističu da je ova mlada i talentovana Milanovčanka, koja odbojku trenira od 2012. godine, iako ima samo 14 godina, već je skrenula pažnju odbojkaškog sveta na sebe ne samo talentom, koji je vanserijski već i svojom posvećenošću treninzima i ljubavi prema odbojci.

Biti izabran od tolikog devojčica iz cele Srbije je ogroman uspeh za odbojkaški klub "Takovo Zvezda Helios" ali i grad Gornji Milanovac.

Sportski kamp “Karataš“ Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, koji se nalazi u opštini Kladovo, već skoro pet decenija poznata je destinacija specijalizovana za sportske pripreme. Cilj kampa je razvoj i selektiranje najperspektivnijih sportista iz grane olimpijskih sportista.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)
Go to top