Milanovački odbojkaši savladali reprezentaciju Kuvajta

Milanovački odbojkaši savladali reprezentaciju Kuvajta foto: OK Metalac Takovo

Iako je prošlo tri meseca od završetka prvenstva, odbojkaši METALAC Takova nisu pravili pauzu. Ekipa vredno trenira i priprema se za prvoligašku sezonu koja počinje u oktobru.

Trener Miloš Ignjatović i sportski direktor Radovan Gavrilović već su odavno sklopili tim za nove pobede i pohod na Super ligu. Sjajna organizacija i rezultati ovog kluba nikako ne prolaze nezapaženo pa je na adresu Milanovčana stigao poziv iz Odbojkaškog Saveza Srbije za odigravanje prijateljske utakmice protiv reprezentacije Kuvajta, koja boravi u našoj zemlji.

Meč između selekcije Kuvajta i METALAC Takova odigran je u ponedeljak, 15. jula u "IMPULS CENTRU" u Beogradu. Ne bi smo pogrešili kada bi rekli da je to bio susret dve " reprezentacije": Kuvajta i Milanovca jer su za naš tim nastupili i Milanovčani Andrej i David Rudić, sada članovi prvaka Srbije - Vojvodine i Aleksa Polomac, član francuskog prvoligaša Nice .

U dvorani "Impuls" viđena je prilično neizvesna utakmica. Izabranici trenera Ignjatovića dobili su prva dva seta sa 25:22 i 25:20. U trećem setu viđena je velika borba da bi na kraju gosti iz Kuvajta trijumfovali sa 33:31. Četvrti set pripao je odbojkašima iz Milanovca, 25:20, za konačnih 3:1.

Pored pomenutih Andreja i Davida Rudića i Alekse Polomca, za tim iz Gornjeg Milanovca nastupili su i: Jestrović, Ivanković, Gavrilović, Marković, V. Rakić, Milinković, Ponjavić, Ivanović, Kuburović.

 

Uroš Petrović, gminfo.rs

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top