Osam medalja za atletičare AK Takovo u Nišu

Osam medalja za atletičare AK Takovo u Nišu foto: AK Takovo

U Nišu je 21. jula održano II kolo letnje lige za atlestke škole i pionire i pionirke. Atletski klub "Takovo" je na ovom takmičenju nastupio sa dvanaest takmičara u svim disciplinama, a vratili su se sa osvojenih osam medalja.

Jelisaveta Tolić donela je dva odličja, srebrno za skok iz zone i bronzano za trčanje na 60m. Jovan Rajić je u disciplini Votreks zauzeo drugo mesto, dok je Aleksandra Nešković u istoj disciplini završila kao trećeplasirana.

Bronzu je takođe osvojio i Jordan Jolović u disciplini trčanje na 300m. Aleksandra Verbić je u disciplinama trčanje na 100m i 300m u svojoj uzrasnoj kategoriji   osvojila srebrne medalje, dok je u bacanju kugle Dositej Obradović bio, takođe, drugoplasirani.

Sa nešto manjim uspehom na ovom mitingu su nastupili i Helena Jolović, Staša Radoman, Jovana Kolaković, Anastasija Miloradović, Emilija Zarić i Denis Hajrudinović.

Iz Atletskog kluba "Takovo" podsećaju da se treće kolo letnje lige za atletske škole i pionire i pionirke održava sutra u našem gradu.

Pozivamo sve ljubitelje atletike da dođu i bodre naše male šampione, poručuju iz AK "Takovo".

 

gminfo.rs/AK Takovo

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top