Na atletskom mitingu u Gornjem Milanovcu 23 odličja za AK Takovo

Na atletskom mitingu u Gornjem Milanovcu 23 odličja za AK Takovo foto:AK Takovo

Treće kolo letnje lige za Atletske škole, pionoreke i pionirke, održano je proteklog vikenda u našem gradu.

Na atletskom mitingu učestvovalo je 150 dece iz 16 gradova Centralne Srbije, za AK „Takovo“ nastupilo je 24 takmičara u svim uzrasnim kategorijama, a konačan rezultat je 23 odličaja za AK Takovo.


Medalje u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su:

 

 

Slobodan Miladinović, trener AK „Takovo izjavio je za naš portal da nakon uspeha iz Niša, nastavlja se fantastičan uspešan niz atletičara iz Gornjeg Milanovca.

- Nastavljamo sa uspesima i sjajnim rezultatima, a za ovaj miting posebnu zahvalnost dugujemo Opštinskoj upravi, Atletskom savezu Centralne Srbije na opravdano ukazanom poverenju, zatim, RP štampi i kompaniji Swisslion Takovo na izuzetnoj slatko-slanoj donaciji. Po prvi put svaki takmičar koji je bio prijavljen za miting dobio je bogato spremljen paketić. Organizacija ovakvih susreta je velika te smo pored domaće sudijske ekipe imali i pomoć sudija iz Kruševca, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo. Moram da naglasim da su sva deca koja su učestvovala bila fantastična, neki sa malo većim a neki sa nešto manjim uspehom, ali ima vremena, mi se već spremamo za naredno takmičenje 6. avgusta u Boru - zaključio je Miladinović.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top