U Gornjem Milanovcu stižu naslednici sudije Dragojlovića (foto)

U Gornjem Milanovcu stižu naslednici sudije Dragojlovića (foto) foto:Milan Kuburović

Iz Gornjeg Milanovca stiže jedna nova generacija sudija koja će sa sigurnošću da nasledi velikog Radojicu Dragojlovića. Posebnu pažnju na ovu mladu generaciju obratiće čelnici SSOS Gornjeg Milanovca Milan Kuburović i Darko Milanović. Veliki napredak učinjen je u ovoj organizaciji od kad su na čelu pomenuti Kuburović i Milanović. To je samo još jedan dokaz da kad imate vredne i prave ljude koji se mahsimalno posvete svojoj struci uspeh mora biti zagarantovan, prenosi sajt Fudbal zapadne Srbije.

 

foto:Milan Kuburović

Seminaru službenih lica SSOS Gornjeg Milanovca od pozvanih 30 sudija, odazvalo se njih dvadeset. Sva službena lica koja su prisustvovala seminaru uspešno su položila kako fizički tako i teoretski deo. Preostalih deset sudija koji su na listi su starije kolege koje seminar polažu po bonifikacionom sistemu.

 

foto:Milan Kuburović

 

Na zatvaranju seminara prisutnima su se u ime SSOS (Stručno strukovna organizacija sudiija) obratili Milan Kuburović i Darko Milanović, čestitali na uspešno položenom seminaru i poželeli puno sreće i uspeha u tekućoj sezoni 2017/2018.

 

 

foto:Milan Kuburović

Kao gost bio je i Radojica Dragojlović istaknuti milanovački sudija, koji deci služi za motiv i primer, jer je jedini iz organizacije sudio i večiti derbi.

 

izvor:fsrzs.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top