Održan memorijalni teniski turnir "Dekac"

Održan memorijalni teniski turnir "Dekac" foto:gminfo.rs

Na terenima TK "TAKOVO" u Gornjem Milanovcu, proteklog vikenda održan je memorijalni turnir "DEKAC" za decu uzrasta od 14 do 16 godina. Turnir je održan u pet kategorija i to narandžasti i zeleni nivo. Za razliku od prethodnih godina, na turniru su ove godine učešće uzeli i mladi teniseri iz Čačka i Užica, učestvovalo je njih oko 35, a organizatori turnira se nadaju da će se taj trend nastaviti i na nekim budućim takmičenjima.

 

 

U kategoriji narandžasti nivo pobedu je odnela Milica Otović, drugo mesto zauzela je Una Minić dok su treće mesto podelili Uroš Vukadinović i Ana Živković. Svi mladi teniseri milanovačkog teniskog kluba "Takovo"

 

 

U kategoriji zeleni nivo:
1. Adrijana Brajović (Čačak)
2. Teodora Arsic (Užice)
3. Pavle Petaković i Teodora Glišović (Gornji Milanovac)

 U kategoriji do 14 godina:
1. Andrija Milinković (Gornji Milanovac) 2. Ivana Veličković (Gornji Milanovac) 3. Vukašin Vuković i Anđela Damnjanović (Gornji Milanovac)

 

U kategoriji devojčice do 16 godina:

1. Milica Milošević (Čačak)
2. Nevena Djoković (Gornji Milanovac)
3. Magdalena Obradović i Julija Ponjavić (Gornji Milanovac)

 

U kategoriji dečaci do 16 godina, posle teškog finala i preokreta, pobedu je odneo Lazar Tanasković, dok je drugo mesto zauzeo Uroš Strugarević. Treće mesto u ovoj kategoriji podelili su Vladislav Petrović i Marko Cuparić. Sve teniseri TK "TAKOVO".

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top