Meč Dragutina Miloševića i Danijela Aranđelovića završen nerešeno

Meč Dragutina Miloševića i Danijela Aranđelovića završen nerešeno foto:privatna arhiva

Na večeri bokserskog turnira u Herceg Novom, krajem avgusta (29.08) pred oko hiljadu gledalaca na Trgu u Starom gradu, meč između Dragutina Miloševića Belog i Danijela Aranđelovića završen je nerešeno.

 

foto:privatna arhiva

- Po mom mišljenju dominirao sam tokom meča i usled čestog držanja od strane oba učesnika sudija je meni oduzeo bodove zbog čega je ishod bio nerešen. Zbog cele situacije razmisliću da li ću da potpisem ugovor sa tom federacijiom a uskoro će posetioci vašeg portala moći da da pogledaju video snimak ovog meča - rekao je Dragutin Milošević.

 

Meč Dragutina Miloševića i Danijela Aranđelovića završen nerešeno

 

foto:privatna arhiva

U glavnoj borbi bokserskog turnira u Herceg Novom, Zvjezdan Vidaković sudijskim prekidom u trećoj rundi savladao je Hrvata Gordana Glišića. Ovoj borbi prethodila su četiri meča. U prvooj borbi između Marka Pavlovića i Dragoljuba Kurića nije bilo pobednika i meč je završen nerešeno, u drugom meču prekidom sudije slavio je Stefan Savković nad Dejanom Pešićem. U trećoj Milovan Sekulović pobedio je Filipa Džinića,  dok je meč između Dragutina Miloševića Belog i Danijela Aranđelovića završen nerešeno.


Mečevi su održani pod pokroviteljstvom IBF.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top