Izborna Skupština OK „Takovo" - NOVO RUKOVODSTVO, VEĆE AMBICIJE

Izborna Skupština OK „Takovo" - NOVO RUKOVODSTVO, VEĆE AMBICIJE foto:sportskahalabreza.com

 

Izborna Skupština Odbojkaškog kluba „Takovo“, za mandatni period 2017-2021 godine, održana je u velikoj sali Skupštine opštine Gornji Milanovac, uz prisustvo velikog broja bivših i sadašnjih odbojkaša, sportskih radnika i roditelja. Za predsednika je jednoglasno izabran Milorad Borovnjak. Na njegov predlog formiran je Upravni odbor od 17 članova. Za Generalnog sekretara izabran je Uroš Petrović.

Odlazeći predsednik Vladimir Petrović je rekao da je za vreme njegovog mandata urađeno dosta. Ženska i muška ekipa su nastupali u Prvoj ligi, dame su i dalje u drugom rangu takmičenja i da je mnogo učinjeno u mlađim kategorijama. Kadeti su bili treći u Srbiji, iza OK „Vojvodine NS Seme“ iz Novog Sada“ i OK „Crvene Zvezde“ iz Beograda i da je u jednom trenutku „Metalac-Takovo“ imao četiri reprezentativca u mlađim kategorijama: Aleksu Polomca, Stevana Ćosića, Andreja Rudića i Vuka Ivankovića. Na spiksu potencijalnih reprezentativaca u pionirskom uzrasu danas se nalazi Nemanja Maksimović.

Na kraju Skupštine, čelni čovek sponzora „Zvezda-Helios“, Vladimir Simić, izneo je svoje viđenje urađenog u prethodnom periodu. Zahvalio se sponzorima IBL „Zvezda Helios“, „Metalac“ a.d., Opštini Gornji Milanovac, „Papir printu“ i „S grupi“, i naglasio da će nova Uprava učiniti sve da se dođe do još boljih rezultata.

 

START PRVENSTVA OVOG VIKENDA

Prvenstvo u Prvoj i Drugoj kreće ovog vikenda utakmicama 1. kola. Na startu devojke putuju u Valjevo na gostovanje istoimenoj ekipi, novajliji u ligi. Muška ekipa premijeru otvara u Gornjem Milanovcu protiv OK „Antena“ iz Kruševca.

Utakmica „Metalac-Takovo“ – „Antena“ se igra u Gornjem Milanovcu u hali „Breza“, u subotu 14. oktobra, sa početkom u 18 časova.

 

 

 

gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top