Zlato i srebro za KK DO KAN

Zlato i srebro za KK DO KAN foto: KK "Do Kan"

Karate turnir "Trofej Srbije - Beogradski pobednik" održan je u nedelju u Sportskoj hali "Aleksandar Nikolić", u Beogradu. Na takmičenju je nastupalo 1200 takmičenja iz 12 zemalja, a KK "Do Kan" učestvovao je sa sedam svojih, trenutno, najspremnijih, takmičara.

Svoj klub je u katama predstavljao Igor Milovanović (2005 apsolutna kategorija), dok su u borbama za KK "Do Kan" nastupali: Dunja Jovović (2007, -40kg), Veljko Petrović (nade, - 44kg), Bogdan Milenković (nade, +52kg), Stefan Uzunović (kadeti, -52kg), Vuk Sretenović (kadeti, -57kg) i Ivan Milovanović (juniori - 61kg).

- Izuzetne rezultate u svojim kategorijama ostvarili su Dunja Jovović koja je osvojila prvo mesto i zlatnu medalju i Bogdan Milenković koji je osvojio drugo mesto i srebrnu medalju. Ostali članovi ekipe, u izuzetno jakoj konkurenciji, na ovom turniru nisu uspeli da prođu dalje od drugog kola, rekao je trener KK "Do Kan" Dragiša Sretenović i dodao da će Vuk Sretenović nastupiti za selekciji regiona na Trofeju Budimpešte.

foto: KK "Do Kan"

- Svojim nastupom na ovom turniru, Vuk Sretenović je ostavio veoma dobar utisak i dobio je poziv da nastupi za selekciju regiona na turniru "Trofej Budimpešte" koji će tokom vikenda biti održan u Budimpešti- istakao je Sretenović.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top