Jesenji opštinski kros u subotu

Jesenji opštinski kros u subotu foto: Crveni krst Gornji Milanovac

Crveni krst Gornji Milanovac i ove godine, u saradnji sa AK Takovo organizuje akciju pod nazivom Trka "Za srećnije detinjstvo". U okviru akcije, čiji je moto "Imamo cilj - dođi na start", u subotu, 14. oktobra, biće organizovan Jesenji opštinski kros, na terenima Sportskog društva "Takovo".

Na opštinskom krosu učestvovaće po 10 prvoplasiranih učenika – učenici iz svake kategorije od prvog razreda osnovne škole do četvrtog razreda srednje škole, kao i predškolci. Troje prvoplasiranih iz svake kategorije, dobiće medalje, diplome, kao i nagrade.

- Sabirni centar za učesnike trke biće vidno obeležen na tribinama. Svi učesnici trke obavezni su da dođu u sabirni centar pet minuta pre starta trke i sa sobom treba da ponesu popunjen listić sa osnovnim podacima koji se predaje sudiji pri prolasku kroz cilj- saopštavaju iz Crvenog krsta Gornji  Milanovac.

Pre početka krosa, na terenima SD Takovo biće održana smotra ekipa prve pomoći.

Trka "Za srećnije detinjstvo" je najmasovnija i najšire prihvaćena rekreativno-humanitarna aktivnost Nacionalnog društva Crvenog krsta, usmerena ka ostvarenju trajnog cilja – neprekidno podmlađivanje i omasovljenje članstva i volontera. Masovnim učešćem u Trci, deca i mladi pokazuju svoje opredeljenje ka zdravom načinu života i najvišim humanim vrednostima.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top