OK Takovo: Dogovor kuću gradi

OK Takovo: Dogovor kuću gradi foto: OK Takovo

Dobro upravljanje, neizbežni dobri rezultati. Novi Upravni odbor OK "Takovo" na čelu sa Miloradom Borovnjakom, predsednik; i motornom snagom Vladimirom Simićem i Jovanom Lazićem donosi odlične rezultate.

Upravni odbor se sastao tri puta za dva meseca i telo za hitna pitanja sastaje se sedmično. Obaveze: nabavka opreme, isplata dospelih obaveza uz mnogo teške uslove ispunjavaju se. Domaćinsko poslovanje za dva meseca je proizvelo odličan rezultat. Rad, red i disciplina se polako dovode u normalu gde je uspeh u našoj odbojci neizbežan.

I ovog vikenda ostvarili su pobede u svim selekcijama muške i ženske ekipe.

 

SIGURAN TRIJUMF: Takovo-Zvezda Helios- Jedinstvo Užice 3:0 (25:16; 25:15; 26:24)

Naše devojke su odigrale prva dva seta u stilu našeg kvaliteta, dok su treći set dobile na razliku. Naša ekipa je i ovog vikenda napredovala na tabeli za jedno mesto i sada zauzimamo 6 poziciju, držimo sigurno zlatnu sredinu. U IX kolu naše odbojkašice gostuju ekipi Vranja. Susret se igra u subotu sa početkom u 18 časova.


UBEDLJIVA POBEDA U GOSTIMA: Antena- Metalac Takovo 0:3 (18:25; 11:25; 15:25)

Muška ekipa Metalac-Takova pod dirigentskom palicom trenera profesora Miloša Ignjatovića nije izgubila nijednu utakmicu od dobijanja ozbiljnog zadatka od ozbiljnog Upravnog odbora. U dogovoru sa Upravnim odborom dovedena su dva pojačanja, i od tada ne znamo za poraz i sigurnim koracima idemo ka prvom mestu.

Dobar servis, odličan prijem je učinak naše mlađane ekipe. Pionir Nemanja Maksimović i kadeti: David Rudić, Nikola Milinković, Jovan Filipović i Pavle Ponjavić iz kola u kolo postaju standardni prvotimci sa sve većom minutažom. 

Odličan prijem i dobar servis pružio je Nikola Jestrović. Svi igrači su pružili odličnu igru tako da je teško reći ko je igrač utakmice. Ipak za nijansu je prednjačio Nikola Ćosović, koji je uneo ritam u igru.
Sledeću utakmicu odbojkaši Metalac Takova igraju protiv ekipe Lotus iz Čačka. Utakmica se igra u petak 8.12.2017. sa početkom u 21:30 časova u SH „Breza“.

gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top