KK "Milanovac" osvojio deset medalja na međunarodnom turniru u Kraljevu

KK "Milanovac" osvojio deset medalja na međunarodnom turniru u Kraljevu foto:KK Milanovac


U "Novoj sporstkoj hali" u Kraljevu, u nedelju, održan je peti međunarodni karate kup "Memorijal profesor Milan Tošev - Toške". Karate klub "Milanovac" uzeo je učešće sa svojih devet takmičara u deset nastupa u katama.

Karatisti "Milanovca" ostvarili su odličan rezultat osvojivši deset medalja i to, pet zlatnih, tri srebrne i dve bronzane medalje.

 

Zlatni, foto:KK "Milanovac"

Zlatne medalje u svojim kategorijama osvojili su Petar Petrović, David Pavlović, Nemanja Dmitrović, Đorđe Milojević, kao i kata tim poletaraca u sastavu Petar Petrović, Nemanja Milinković i Bogdan Strugarević. Srebrne Medalje su osvojili Jovana Pantović, Bogdan Strugarević i Ognjen Milinković. "Bronze" su uzeli Nemanja Milinković i Jovan Milojević.

Ovakav skor doveo je KK "Milanovac" do drugog mesta u generalnom plasmanu na turniru.

- Ovim takmičenjem je završena takmičarska polusezona i nije postojao lepši način da se isprati ova veoma uspešna godina za KK "Milanovac". Po redovnom planu i programu nastavljamo sa daljim aktivnostima u klubu koje su orjentisane na pripremu za polaganje za viša učenička zvanja, kao i na eventualnu selekciju novih takmičara iz redova karate škole. Zadali smo sebi visoke ciljeve i daćemo sve od sebe da nam naredna godina bude još uspešnija - rekao je Đorđe Petrović, trener KK "Milanovac".

 

 

gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top