Ekipa „Maks Bet“ iz Ivanjice osvojila „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“

Pobednik turnira „Maks Bet“ iz Ivanjice Pobednik turnira „Maks Bet“ iz Ivanjice foto:sportskahalabreza.com


Završen „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“


Sinoć je u sportskoj hali "Brza" završen turnir u futsalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“, koji se od 13. do 26. decembra 2017. godine igrao u našem gradu.  Ekipa „Maks Bet“ iz Ivanjice osvojila „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“ i novčanu nagradu od 250.000 dinara.

 

 Ekipa „Maks Bet“ iz Ivanjice osvojila „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“ , foto:sportskahalabreza.com

U velikom finalu sastale su se ekipe „Transport Gruža“ iz Gruže i „Maks Bet“ iz Ivanjice. Preko 500 gledalaca u sportskoj hali „Breza“ uživalo je u fantastičnoj futsal predstavi, većim delom u režiji Ivanjičana. Ekipa „Maks Bet“ je odličnom partijom potpuno zasluženo osvojila „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“ i novčanu nagradu od 250.000 dinara. Drugoplasiranoj ekipi pripala je novčana nagrada od 100.000 dinara. U poluvremenu ove utakmice podeljena je i glavna nagrada namenjena publici – laptop računar.

U prvom duelu finalnog dana turnira sastale su se ekipe „Tehno Kar“ i „Tapa Tapa“, koje su se borile za prvo mesto i novčanu nagradu od 6.000 dinara. Posle velike borbe i neizvesnosti ekipa „Tapa Tapa“ je uspela da slomi otpor protivnika i osvoji 3. mesto na turniru u kategoriji juniora.

Drugi meč večeri odigran je u kategoriji seniora. Borbu za treće mesto i novčanu nagradu od 50.000 dinara vodile su ekipe „Radović Transport“ iz Čačka i „Metalac Kolorado“ iz Gornjeg Milanovca. „Cirkuzanti“ su tokom prvih 20 minuta imali više od igre i na poluvreme otišli sa prednošću od 1:2. U nastavku još bolja igra „Metalac Kolorada“ za konačnih i ubedljivih 1:6.

 

„Trofej Gornjeg Milanovca 2017“, foto:sportskahalabreza.com

Borba za „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“ u juniorskoj konkurenciji vođena je između ekipa „RP Štamparija“ i „Kumovi“. Pravi finalni meč, sa mnogo duela, lepih akcija, šansi i po jednim golom na obe strane rešen je izvođenjem penala.

Nakon konačnih 1:1, u triler završnici, posle 11 serija šesteraca „Kumovi“ su bili srećniji i spretniji protivnik, osvojili prvo mesto i novčanu nagradu od 46.000 dinara. Ekipi „RP Štamparija“ pripalo je drugo mesto i novčana nagrada od 20.000 dinara.

Pokrovitelj turnira bila je opština Gornji Milanovac, a organizatori Ustanova „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac i Futsal klub „Metalac Kolorado“.

Medijski pokrovitelji turnira bili su: Regionalna televizija „Telemark“, „Takovske novine“ i „GM info“, a prijatelji turnira i darodavci dnevnih nagrada za publiku bili su: Kulturni centar Gornji Milanovac, gvožđara „Neven komerc“, diskont pića „Kim“, knjižara „Mišković“, Fudbalski klub „Metalac“ i u polufinalnoj i finalnoj večeri „Oportuniti banka“.

Sve rezultate i tabele možete pratiti klikom na link: rezultati i tabele

 

Opširnije OVDE

 

sportskahalabreza.com/gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top