Kadeti Metalac Takova pobednici novogodišnjeg turnira

Kadeti Meatalc Takovo Kadeti Meatalc Takovo foto:Uroš Petrović


POMOĆNIK DVA PUTA POBEDIO PRVOG STRATEGA PIONIRSKE REPREZENTACIJE SRBIJE

Na kadetskom odbojkaškom turniru odigranom u Čačku 30.12.2017. godine učestvovalo je osam ekipa: „Laki Star“ iz Beograda, „Roda“ iz Beograda, „Novi Pazar“ iz Novog Pazara, „Tehničar“ iz Kraljeva, „Ribnica“ iz Kraljeva, „Lučani“ iz Lučana, „Lotus“ iz Čačka, „Metalac Takovo“ iz Gornjeg Milanovca.

Naša muška kadetska ekipa pobedila je u svih pet odigranih utakmica i osvojila pehar i zlatne medalje.

Interesantno je da su se u finalu sastali „Laki Star“ čiji je trener profesor Ognjen Bulić a koji je i prvi trener muške pionirske reprezentacije Srbije i „Metalac Takovo“ čiji je trener profesor Miloš Ignjatović , koji je asistent- pomoćnik Bulića u stručnom štabu reprezentacije. Pobedili su odbojkaši profesora Ignjatovića u oba susreta rezultatom 2:1.

Naši odbojkaši su pružili odlične partije u svih pet utakmica i 13 odigranih setova tako da nisu dozvolili svojim vršnjacima da ih ugroze u ni u jednoj utakmici.

Za „Metalac Takovo“ su nastupali: Milinković Nikola, Filipović Jovan, Rudić David, Maksimović Nemanja, Reljić Nikola, Rakić Vojimir, Ponjavić Pavle, Stanković Pavle, Polomac Andrej, Mišković Aleksa, Mijatović Mihailo i Džoković Mihailo.

 

Uroš Petrović

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top