Novi uspesi u nastavku sezone

Novi uspesi u nastavku sezone foto:KK Milanovac

U u Aranđelovcu je u subotu održan međunarodni karate turnir A klase "Sretenje 2018" na kome je nastupilo oko 500 takmičara iz 42 kluba iz Rumunije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.  KK "Milanovac" je na ovom turniru imao tri nastupa u katama, a osvojene su dve medalje, jedna zlatna i jedna srebrna.

foto:KK Milanovac

Posle odličnih nastupa, zlatnu medalju osvojio je Petar Petrović u kategoriji "Poletarci 2010. godište i mlađi" u apsolutnoj kategoriji i polako najavio da će ove godine tražiti svoje mesto u reprezentaciji. On je ujedno poneo i titulu najmlađeg takmičara na turniru. Srebrnu medalju osvojio je kata tim poletaraca u sastavu Petar Petrović, Nemanja Milinković i Bogdan Strugarević.

Odličan nastup je imao i Bogdan Strugarević u pojedinačnoj konkurenciji, ali je poklekao u četvrtfinalu protiv takmičara iz Crne Gore i tako ostao bez medalje.

- Ovim turnirom počela je prolećna takmičarska sezona. Mi ćemo se potruditi da u ovom delu sezone ispratimo što više turnira, ali nam je svakako najvažnije prvenstvo koje će se ove godine održati u martu (prvenstvo regiona), odnosno u aprilu mesecu (prvenstvo države). Na ovom turniru hteli smo da proverimo i formu kata tima koji je prošle godine bio osvajač kupa države. Zbog manje desinhronizacije za dlaku nam je izmakla zlatna medalja, ali zato raduje činjenica da će ove godine naš tim biti ozbiljan konkurent za zlatnu medalju na prvenstvu. Petar je već na početku sezone u dobroj formi, ove godine će takmičiti u apsolutnoj kategoriji i već na prvenstvu će pokušati da sebi obezbedi reprezentativni status - rekao je Đorđe Petrović trener KK Milanovac.

 

foto:KK Milanovac

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top