Časlav Krstović pobedio u obaranje ruke na "Super meču" u Trsteniku

Časlav Krstović (desno) Časlav Krstović (desno) foto: privatna arhiva

U Hali sportova u Trsteniku, u nedelju, je održano takmičenje u sportskom obaranju ruke "Super meč". Milanovčanin Časlav Krstović (1994.godište), na ovom takmičenju osvojio je prvo mesto.

- Protivnik u "Super meču" bio mi je Stefan Dojčinović, on je inače na prošlogodišnjem takmičenju Trstenik open 2017. osvojio prvo mesto. Međutim, u nedelju smo ponovo odmerili snage u šest rundi i meč završili reztultatom 5:1 u moju korist - rekao je Časlav. Takmičenje je organizovao klub Huk iz Trstenika koji vodi Vladimir Savić, član Sportskog saveza za obaranje ruke.

 

foto:privatna arhiva

Podsećamo u Šapcu je krajem novambra održan DRŽAVNI TURNIR U AMATERSKOM OBARANJU RUKU na kojem je po prvi put Časlav Krstović stao za sto i osvojio drugo mesto, u najtežoj kategoriji 95+, a pripremao se za takmičenje tako što je gledao na youtube kanalu video klipove kako se i šta radi.

 

Časlav Krstović  (desno) pobedio u obaranje ruke na "Super meču" u Trsteniku, foto:privatna arhiva

Časlavu kaže da ga očekuju Državno i Evropsko prvenstvo. Inače je student završne godine prehrambene tehnologije na Agronomskom fakultetu u Čačku i službenik je obezbeđenja, a krajem maja planira da preko programa Work and Travel ode u Ameriku.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top