OFS G. Milanovac organizuje školu za fudbalske sudije

OFS G. Milanovac organizuje školu za fudbalske sudije foto: privatna arhiva

Škola sa fudbalske sudije Stručno strukovne organizacije sudija Gornjeg Milanovca počeće sa radom u ponedeljak 19. Febuara, u 20 časova. Ova organizacija broji 53 člana koji su svrstani u različite rangove, od Opštinske lige do Srpske lige-Zapad.

Želja im je da organizaciji vrate mesto na fudbalskoj karti Srbije gde joj i pripada, tamo gde su nekada renomirane fudbalske sudije našeg grada gradili svoje ime i karijeru.

foto:privatna arhiva

- Organizovanje škole za fudbalske sudije je redovna aktivnost naše organizacije, a želja nam je da se što više mladih, i devojaka i momaka, pojavi u prostorijama Opštinskog fudbalskog saveza gde će se teoretska nastava izvoditi. Trenutno naša organizacija broji 53 člana koji su svrstani u različite rangove, od Opštinske lige do Srpske lige-Zapad. Želja nam je da našoj organizaciji vratimo mesto na fudbalskoj karti Srbije gde joj i pripada, tamo gde su nekada renomirane fudbalske sudije našeg grada gradili svoje ime i karijeru a po kojima je Gornji Milanovac bio i prepoznatljiv, počevši od Novakovića, Lošića, Dragojlovića, Tomića, Katrandžića, Dostanića, Kuburovića i drugih. Na mladim sudijama je zadatak da svojim radom produže tamo gde su njihove starije kolege stale - rekao je Darko Milanović, predsednik SSOS Gornjeg Milanovca i dodao da se škola sastoji iz teoretskog i praktičnog dela.

 

foto:privatna arhiva

Zainteresovani, ne mlađi od 15 godina, mogu se prijaviti i oprobati u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu Miroslavu Miletiću na mob. 069-716414 i Dušanu Arsoviću na 064-262 62 18.

 

 

gminfo.rs

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)
Go to top