AK osoba sa invaliditetom "VISOKI NAPON" okitio se novim medaljama

AK osoba sa invaliditetom "VISOKI NAPON" okitio se novim medaljama foto: AK "Visoki napon"

Atlestki klub osoba sa invaliditetom "VISOKI NAPON" iz Gornjeg Milanovca juče je nastupao na "Zimskom državnom prvenstvu" na stadionu Košutnjak u Beogradu. Na stadionu, po izuzetno lepom danu, kakav je samo mogao da se poželi nastupilo je vise od 30 takmičara raznih kategorija.

Srboljub Marković, predsednik kluba "Visoki napon" kaže da je postignuto dosta ličnih rekorda i medalja i to su izuzetni rezultati posle zimskog perioda gde nema mnogo uslova za treninge, bacanja, već su treninzi u teretanama i zatvorenom.

AK "Visoki napon" postigao je odlične rezultate nastupivši sa pet takmičara. Srboljub Marković (f54) osvojio drugo mesto u koplju i iznenadio ličnim rekordom u kugli zauzevši, u svojoj kategoriji, takođe, drugo mesto.

Bojan Petrović (f51) novi lični rekord u čunju, Aleksandar Broćić (f37) treće mesto u koplju, i ostali takmičari AK "Visoki napon" postigli su odlične rezultate u svojim kategorijama.

"Sve u svemu prezadovoljni smo postignutim rezultatima, nastavljamo sa upornim i jakim treninzima jer nas očekuje dosta takmičenja i rada u 2018. godini" poručuju iz ovog kluba.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)
Go to top