Novi uspesi KK "Do Kan"

Novi uspesi KK "Do Kan" foto: KK Do Kan

Prvenstvo regiona uže Srbije za poletarce, pionire i nade održano je juče, u hali "Mladost", u Čačku. Učestvovalo je oko 700 takmičara iz 60-ak klubova ovog regiona. Takmičarska ekipa KK"Do Kan" brojala je 12 članova koji su na ovom takmičenju pokušali da ostvare što bolji plasman i plasiraju se na prvenstvo Srbije.

 

Veliki uspeh osvajanjem čak četiri zlatne medalje, uz odlične nastupe, ostvarili su: Ivija Stanivukov u katama (2008), odnosno Ognjen Sretenović (2008), Dunja Jovović (2007) i Veljko Petrović (2005) u borbama koji su imali maksimalne učinke pobedivši sve svoje konkurente postavši tako šampioni regiona.

 

Dunja Jovović, foto: KK Do Kan

I pored veoma dobrih nastupa, finalne mečeve za šampionske titule izgubili su Nikola Jelić(2006) i Igor Milovanović(2005) u disciplini kate koji su se okitili srebrnim medaljama.

Do bronzanih medalja kroz repasažne borbe stigli su: Tara Grbović(2006) i Teodora Adžić(2005) u katama, odnosno Bogdan Milenković(2005) u borbama koji su time obezbedili nastupe na državnom prvenstvu.

Na žalost, Magdalena Adžić(2009) i Sara Pesić(2008) u katama, kao i Luka Lukić(2006) u borbama ovog puta nisu uspeli da se domognu pobedničkog postolja.

Od ukupno 12 takmičara njih devet je uspelo da se plasira na prvenstvo Srbije kao osvajači medalja na prvenstvu regiona dok će ostalo troje čekati zvaničan spisak plasiranih takmičara koji će stići iz saveza uz dopis za Prvenstvo Srbije koje će biti održano krajem ovog meseca u Somboru.

 

gminfo.rs

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top