Nova pobeda odbojkaša

Nova pobeda odbojkaša foto:OK Metalac-Takovo

OK Metalac-Takovo - OK Gračac 3:1

Kako je i najavljeno, velikom borbom u poslednjoj utakmici odbojkaškog prvenstva druge lige ”Zapad” naši odbojkaši su trijumfom završili redovni deo takmičenja.

Iako bez rezultatskih prioriteta, muška seniorska ekipa je izgubila prvi set (20:25), gde je publika u hali Breza mogla videti zašto su odbojkaši iz Vrnjačke Banje važili za najveće konkurente za pobedu u prvenstvu.

Ipak, uvodjenjem mladih igrača i podizanjem motivacije za nastavak meča, trener OK Metalac-Takovo pravi preokret i dobija sledeća tri seta (25:21, 25:19 i 25:16).

Prošlo je zapaženo da je skoro čitav četvrti set trener Ignjatović dao priliku mladim igračima, velikim talentima, tako da su seniorsku ekipu činili u najvećem delu pioniri i kadeti našeg tima.

Pehar namenjen pobedinku lige u sezoni 2017/2018, kapitenu Nikoli Đuroviću uručio je Nenad Sušić, komesar Druge lige „Zapad“.

 

 

U narednom periodu muška seniorska ekipa će se pripremati za baraž za ulazak u viši rang koji će se održati od 20. do 22. aprila. U konkurenciji će biti najbolje ekipe drugih liga iz Nove Pazove, Beograda i Niša. Mesto održavanja turnira baraža biće naknadno određeno.

 

Uroš Petrović

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top