Zabava

Peti po redu „Natural Mystic Festival“ biće kao i svake godine održan na brdu Ždreban, udaljenom svega 2km od Gornjeg Milanovca i smešten u prelepom prirodnom ambijentu spremnom da dočeka sve ljubitelje reggae muzike, prirode i kampovanja.

S obzirom na to da smo svi prepoznali ovaj internacionalni festival kao važno odredište reggae muzike i kulture i uzimajući u obzir uspeh prethodnih izdanja, Natural Mystic 05 proširen je na četvorodnevno trajanje, piše urbanbug.net

Svečano otvaranje je u petak 27. aprila u Domu Kulture Gornji Milanovac gde će nastupiti naš legendarni „Del Arno Band“, dok se od 28. aprila do 01. maja celokupno dešavanje seli na brdo Ždreban.

Fenomenalan muzički program koji smo spremili postavlja Natural Mystic 05 na mapu najvažnijih reggae fetivala u okruženju. Ne treba podsećati da je ulaz besplatan i da će tako uvek biti ! Radujemo se svim gostima i sa nestrpljenjem vas očekujemo !!! One Love !

 

 

izvor:urbanbug.net

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

"Del arno bend" srpska rege grupa iz Beograda, orjentisana ka melodijskoj „roots“ muzici u petak, 27. aprila nastupiće u Gornjem Milanovacu. Koncertom u Velikoj sali Kulturnog centra (Dom kulture) "Del Arno Bend" će svečano otvoriti Peto, jubilarno izdanje Natural Mystic festivala.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ponedeljak, 16. april 2018. u 20:30 časova
Utorak, 17. april 2018. u 20 časova


Starosna preporuka: 16 godina

U modernom hororu i trileru Tiho mesto, četvoročlana porodica mora da vodi život u apsolutnoj tišini, nakon što njihov opstanak ugroze misteriozna bića koja love onog ko ispusti i najmanji zvuk. Ako te čuju, uloviće te!


Žanr: horor, triler
Glumci: John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds
Režiser: John Krasinski


Naš svet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji - na najmanji mogući šum - odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je genijalna obitelj uspela da preživi u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ponedeljak, 16. april 2018. u 18 časova


Nova avantura legendarnog reditelja i višestrukog oskarovca Stivena Spilberga, bazirana na istoimenom bestseleru Ernesta Klinea.

Žanr: akcija, naučna-fantastika, avantura
Glumci: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance, Hannah John-Kamen
Režiser: Steven Spielberg


Ready player one prati priču tinejdžera Vejda koji svoje dane provodi igrajući OASIS. Vejd ima želju da iz sumornog sveta pobegne u globalnu mrežu virtuelne utopije gde korisnici vode idilične alternativne živote. Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice Džejms Halidej umre, u testamentu ostavi svoje bogatstvo onome ko pobedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Vejd će u trci za blagom morati da se suprotstavi moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svetu.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

11. april 2018. godine, u 20:00 sati, Dom kulture


Nakon dva kultna nastavka s Anđelinom Džoli, vreme je za novu Laru Kroft s Alisijom Vikander u glavnoj ulozi.
Lara Kroft je strastvena, samostalna devojka i ćerka ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerka. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhun ona odbija da preuzme uzde carstva svog oca jednako kao što odbija da prizna da je stvarno otišao. Protiveći se očevim poslednjim željama Lara odlučuje da ostavi sve iza sebe kako bi rešila zagonetku njegovog misterioznog nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem poslednje lokacije na kojoj je viđen.

Žanr: akcija, avantura
Glumci: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu
Režiser: Roar Uthaug

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 42

 

 

 

 

 

 

Go to top