Zabava

Svi mi s vremena na vreme volimo da zaigramo društvene igre, ali Džumadži nije igra koju igramo mi – to je igra koja se igra sa nama! Godine 1995. svet se prvi put upoznao s igrom Džumandži u istoimenom filmu koji je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko 260 miliona dolara i u kojem je glavnu ulogu odigrao nezaboravni Robi Viliams. Ovoe godine, tačno dvadeset i dve godine posle stiže nam moderna verzija igre u spektaklu DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU, direktnom nastavku originalne verzije. Ovim putem predstavljamo vam prvu bioskopsku najavu za ovaj sigurni filmski hit.

Kada četvoro srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad ranije nisu čuli, biće uvučeni u zabavan svet džungle i doslovno postati avatari prema sopstvenom izboru: Spenser će tako postati štreberski istraživač, sportista Fridž će postati pravi Ajnštajn, popularna devojka Betani će da postane sredovečni profesor, a krhka Marta pretvoriće se u neustrašivu ratnicu. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Džumandži ne igra – već preživljava. Kako bi pobedili igru i vratili se u stvarni svet, moraće da prođe najopasniju avanturu svojih života, da otkrije šta je Alan Paris ostavio iza sebe pre 20 godina i promene način na koji gledaju sami sebe… Ili će da ostanu zauvek zarobljeni u igri.

 

Avanturistčki film DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Gilan. Film je režirao Džejk Kasdan. Snimanje filma odvijalo se tokom prošle godine na Havajima, a glumac Džonson izjavio je da će ovaj nastavak ujedno da znači i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robiju Viliamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Sudeći prema prvoj bioskopskoj najavi, mnoštvu akcije, fantastičnoj glumačkoj ekipi i muzici upotrebljenoj u trejleru (šifra „Welcome to the Jungle“) nesumnjivo je da nas očekuje pravi avanturistčki spektakl.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Film: NAJMRAČNIJI ČAS 13. и 14. februar 2018. godine, u 20:00 sati, u Domu kulture


Najmračniji čas je uzbudljiva i inspirativna istinita priča koja počinje uoči Drugog svetskog rata, kada Vinston Čerčil (Geri Oldman, nominovan za Oskara) samo nekoliko dana nakon što je imenovan za premijera Ujedinjenog Kraljevstva, mora da se suoči sa jednom od svojih najturbulentnijih i najvažnijih odluka: da istraži pogodnosti mirovnog sporazuma sa nacističkom Nemačkom ili da bude odlučan u borbi za ideale i slobodu svog naroda.

Žanr: drama

Glumci: Gary Oldman, Stephen Dillane, Lily James, Ben Mendelsohn

Režiser: Joe Wright

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Animirani film: TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA, 12. februar 2018. u 18:00 časova, Dom kulture

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svakog dana.

Glumci: Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić, Ivana Knežević

Režiser: Chris Renaud

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Animirani film: VAJANA, 9. februar 2018. u 18:00 časova, Dom kulture

Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto.


Žanr: animirani, avantura
Glumci: Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson
Režiser: Ron Clements, John Musker

Iz Volt Dizni studija za animaciju stiže „Vajana“, neverovatna CG animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija (Dvejn Džonson) koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta“. Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Organizam se vraća u Gornji Milanovac, ovaj put solo nastupom u klubu Ljubitelj, u subotu 10. februara od 22 časa.

Eklektični beogradski sastav će predstaviti pesme sa svog debi albuma "Intergalaktički cirkus", koji će se uskoro naći u prodaji, ali i pesme sa drugog albuma koji je u pripremi.

U prethodnom periodu, pored brojnih klupskih, Organizam je ostvario veoma zapažene nastupe na OK festu u Tjentištu, otvaranju bašte KSTa... a na Arsenal festu 2016. je osvojio prvo mesto na takmičenju perspektivnih bendova.

O Organizmu rekli su:

"Žargonski rečeno, Organizam zvuči haos, i to kao onaj svemirski haos za koji mi verujemo da je neuređen, jer je daleko iznad našeg poimanja, a zapravo je u potpunoj harmoniji." - Andrea Kane, Pobuna Umetnosti

"Ovo je bio prvi put da momke slušam, a naspram onog što sam čula na jutjubu, mnogo mi bolje zvuče uživo. Dobra komunikacija sa publikom i veoma živahno kretanje na bini, u potpunosti su dopunili njihov nastup i time izazvali energičnu atmosferu koja je kasnije vladala tokom čitave večeri." - Marija Perić, pris.rs

"Organizam je intergalaktički kvartet u kojem je svaki muzičar planeta za sebe, a svi zajedno čine jedan univerzum, jedan organizam koji se oglašava i komunicira sa stvarnošću originalnom muzikom." - Andrea Kane, Sobakaisti

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 37

 

 

 

 

 

 

 

Go to top